banner25

Özgür Karabat'ın kayınvalidesi vefat etti

Bir süredir hastanede tedavi gören CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat'ın kayınvalidesi Fatma Top dün hakkın rahmetine kavuştu.

Özgür Karabat'ın kayınvalidesi vefat etti

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat’ın kayınvalidesi Fatma Top hakkın rahmetine kavuştu.

Merhum Fatma Top Cuma namazına müteakip Avcılar Garipdede Cemevinde kılınan cenaze namazı ile ebedi istirahatgahı olan Hadımköy Gülbahçe Mezarlığına defnmedildi.

CHP İstanbul il yönetcileri ve ilçe başkanları mesai arkadaşları Özgür Karabat'ı ve TOP ailesini acılı gününde yalnız bırakmadılar. 

Eşi Hüseyin Top,Kızı Dilek Karabat ve damadı Özgür Karabat başta olmak üzere tüm yakınlarına sabır, merhuma da Allah’tan rahme dileriz

CHP il başkan yardıcımısı Hüseyin Aksu,Başakşehir Belediye başkan yardımcısı Murat Şahin,CHP Zeytinburnu Meclis üyesü İlkay Biber ,Malatya Pötürge belediye başkanı Necdet Ayaydın başta olmak üzere çok sayıda siyasi,iş adamı ve aile dostu merhum Fatma Top'u son yolculuğunnda yalnız bırakmadı.



ÇETİNER MEDİA GRUPU'u (İstanbul Times Gazetesi,Başakşehir Times Gazetesi ve İstanbultimes.tv)
temsilen yönetim kurulu başkanımız Hüseyin Çetiner'de acılı gününde Karabat ve Top ailelerini yalnız bırakmadı. Mmerhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dileriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35