banner29

Özgür Karabat Van'lıların gönlünü fethetti

CHP Başakşehir Belediye başkan adayı Özgür Karabat Ziya Gökalp mahallesinde bulunan Van Başkale ilçe derneğinde yaptığı anlamlı ve dolu konuşması için sık sık Van'lıardan alkış aldı.

Özgür Karabat Van'lıların gönlünü fethetti
Allah Dünyada Van’sız Ahirette imansız bırakmasın

Planlı ve programlı çalışmaları  ile verimli seçim çalışmaları yapan Özgür Karabat ve çalışma arkadaşları bugünde  Ziyagökalap mahallesinde bulunan Van Başkale ilçe derneğine seçim çalışması nedeni ile ziyaret yaptı. Dernek başkanı yaptığı kısa konuşma ile CHP adayı  Özgür Karabat’a çıktığı yolda başarılar diledi.

İlçeyi beraber yöneteceğiz

Karabat biz mevcut başkan gibi kent konseyine kendimizi başkan yapmayacağız.Biz belediyeyi aldığımız zaman ve kent konseyini kurduğumu vakit belediye başkanı olarak ben de kent konseyine başkan olmayacağım. Hiç bir partili arkadaşımda olmayacak. Ya bir muhtar olacak  ya bir okul müdür veya başka birisi olacak.Yani ben yaptım oldu değil biz yaptık oldu mu diyeceğiz.

Mahalle muhtarı İhsan Koluş yolunuz açık olsun dedi

Mahalle muhtarı İhsan Koluş yaptığı konuşma da Özgür Karabat sürekli halkın içinde ve dertlerimiz ile ilgilenen bir adaydır. Bizim de ona sahip çıkmamız şeref borcudur dedi. Bahçeşehir ve Etaplar yok iken Ziya Gökalap mahallesi vardı.Oraların alt yapısı v yaşamı birinci sınıf iken biz halen köyden daha kötü bir mahalleyiz diyerek tepkisini ortaya koydu.

 Eski Mahalle muhtarı İnsana saygı ve gönül yapma öncelik olmalı

Eski Ziya Gökalp Mahalle muhtarı da biz burada size çöpümüzü alın ,sokağımızı yapın demeyeceğiz. Bunlar zaten belediyenin asli görevleridir ve her belediye başkanı bunları yapmak zorundadır. Biz sizden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aramızda olmanızı istiyoruz.Gönüllere hitap etmenizi istiyoruz.Hukuka saygı göstermenizi istiyoruz.Taşeron işçilerin tamamını kadroya almanızı istiyoruz ve bunların hepsini de yapacağınıza yürekten inanıyorum. Ben ve mahalle halkım bu özelliklere sahip olan size ov vereceğini bilmenizi isterim dedi.

Karabat cevabında şunları söyledi

CHP ilçe başkanı ve aday adayı iken Ziya Gökalp Mahallesine defalarca gelip sizlere Mahaleni sorunlarını konuştuk. Hatta mahallenizin satılık olduğunu ve hukuki olarak vatandaşa yardımcı olması için avukat desteği verdik. Biz belediye başkanı olunca da değişmeyeceğiz ve hep sizin aranızda olacağız. Biz muhtara rağmen hiçbir işe imza atmayaağız.

Biz partimizin desteği ile seçilirken muhtar partisiz bir şekilde halkın desteğini alıp o makama oturuyorsa belediye başkanları  muhtarın mahalsinde yapacakları değişiklik ile alakalı mutlaka muhtarın görüşünü alacaklardır dedi. Eski Mahalle muhtarımız haydar abinin söylediği her şeye imzamı atarım.

Zaten bunlar benim yaşam tarzım. Yolları,sokakları,caddeleri yaparken hiçbir zaman  gönülleri yapmayı ihmal etmeyeceğiz. Taşeron işçileri kadroya almak için beni ilçede,İBB adamımız Mustafa Sarıgül’ü anakentte bir sene sonrada yapılacak genel seçimde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunu başbakan yaparsanız ebetteki devlet kaynaklarını taşeron işçileri çalıştıran aracılara vereceğimiz yerde bu kaynağı direk  emekçileri aktaracağız dedi.

Karabat belediye başkanı gibi ağırlandı ve konuştu

Van Başkale derneğinde bir belediye başkanı gibi ağırlanan Özgür Karabat dernek üyelerini mest eden bir konuşma yaptı. Konuşmada gereksiz ve halkı sıkan konulara girmeyen Karabat Van ile alakalı ciddi bilgileri edinip orada Vanlılara anlatması alkışlar ile sık sık kesildi. Halkın içinde geldiğini ve halk ile aynı düşündüğü konuşmasında ön plana çıkınca vatandaş CHP adayı Özgür Karabat'ı bağrına bastı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35