banner25

MHP.Başakşehir yenilendi

Divan Başkanlığına MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel,MHP MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu,Nusret Okumuş,3.Bölge Başkanı Murat Türkmen,Pelin Nevruz seçildi.

MHP.Başakşehir yenilendi
İlk olarak İstiklal Marşı ve şehitlere saygı duruşu ile başlayan ilçe kongresinde İlçe faaliyetleri sunuldu. 

İlçe başkanı Aytekin Horasan hoş geldiniz konuşmasının ardından Kürsüye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel Geldi .


Başakşehir Times Haber Merkezi  / Emine Arslan 

 

il başkanı konuşmasında ''Daha güçlü bir Türkiye Daha müreffeh bir millet Daha kudretli bir devlet ancak milliyetçi Hareketin ikt
idarıyla mümkün olacaktır. Kırk üç yıl önce bu kutlu yola çıkarken önümüze 
Koyduğumuz değerler ve prensipler bugün hala ilk günkü gibi geçerli ve gerçekçidir '' dedi .

 
İlçe Başkanı Aytekin Horasan ise konuşmasında '' Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum ,üyeliğini şerefle taşıdığım TÜRKİYE SEVDALILARININ partisi MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ‘ne son üç yıldır yönetim kurulumla beraber BAŞAKŞEHİR ‘in kozmopolit yapısınıda hesaba katarak, MHP BAŞAKŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI olarak makam mevki peşinde olmadan hizmet verdik.

Kongremizden sonrada aynı şevk ve heyecanla yapılacak olan YEREL SEÇİMLERE ,mevcut yönetim kurulumuzla daha iyi hazırlanacağımızın da garantisini veriyoruz..

HEDEFİMİZ MİLLİYETÇİ HAREKETİ İKTİDAR’a taşımaktır ! '' dedi.

Yapılan Başakşehir İlçe Kongresine divan üyelerinin yanı sıra ; Başta MHP İl Başkanı Abdurrahman Başkan,İl Teşkilat Başkanı Gazi Arslan,İl Sekreteri H.Basri Pehlivan,İl Muhasibi Yiğit Emre Altun,İl Başkan Yardımcıları Murat Kotra,Ahmet Yasin Sağlam,Zeki Bulut,Mahmut Yalçın,İl yönetim üyeleri,ilçe başkanları,Ortadoğu Gazetesi Mehmet Müftüoğlu,Yazar Savaş Çolak,Engelliler Komisyon başkanı Bahattin Şengül ile çok sayıda gönüldaşımız katıldı.. 
Takdim konuşmalarını sanatçı Mustafa Öcal yaptı. 

Kongre’de 210 delege oy kullanırken,207 oy geçerli oldu. 

Aytekin Horasan Yeniden İlçe Başkanı oldu. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35