banner25

Kimse ölmeden önlem alın !

Başakşehir İkitelli OSB Metro çıkışı tehlike saçıyor. Sorumlusu Belediye mi yoksa İOSB mi bilemiyoruz .Ancak bildiğimiz tek şey bu durumun can ve mal güvenliği için tehlike oluşturduğu ortada. Sorumlusu kim ise hemen önlem alması gerekir.

Kimse ölmeden önlem alın !
Türkiye klasiği burada da yaşanmasın 

Ülkemizde genelde önlem ve tedbir can kaybı olduktan sonra düşünülür. Bir okurumuz bu fotoğrafı gönderrek  İkitelli Organize sanayi Sitesi içinde yer alan Siteler Metro durağı çıkışında yapılmayan ferforje çalışmasından dolayı ciddi bir tehlikenin olduğunu yazmış.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Bu tehlikeyi önleyecek makam İOSB yönetimi mi ,İBB mi yoksa Başakşehir Belediyesi mi  ? Kim sorumlu ise hemen gerekeni yapsın 

Çok basit bir bedel ile alınması gereken önlem ne yazık ki alınmamış. Küçük çocuklar,dalgın kişiler veya ayağı kayabilecek her hangi bir vatandaş buradan aşağı düşerse  baş çarpmasından dolayı hayatını kaybedebilir.

Sorumlu yayıncılık ilkemiz gereği daha kimse hayatını kaybetmeden hemen önlem alınması adına yetkilileri uyarıyoruz

Ülkemizde basit önlemler alınarak bir çok hayatın korunması imkanı var iken bir şey olmaz,bugün yaparız yarın yaparız mantığı ile ihmal edilen bir çok olayda birilerinin canı yandıktan sonra,daha önceleri yapılması gerekenler acı yaşandıktan sonra yapılması nerede ise ülkemiz için klasik bir çalışma oldu.

Demir ile buraya ferforje çalışması yapılması tehlikeyi bir nebze de olsa önleyecektir.

Okurumuz bu durumu bize ileterek,biz de yayın grubu olarak üzerimize düşen uyarı vazifesini yaparak yetkilileri önlem almaları adına uyardık. 


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35