banner32

İOSB ilçedeki liselerde ilk üçe girenlere hediye verdi

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB)ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yaptıkları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor bayramı nedeni ile bir program düzenledi. İlknur Kaplan’ın sunduğu program Atatürk ve 19 Mayıs’ı anlatan sinevizyon gösterimi ile başladı.

İOSB ilçedeki liselerde ilk üçe girenlere hediye   verdi
İlk konuşmayı Başakşehir ilçe milli eğitim müdürü İsmail Baltacı yaptı. Baltacı İOSB.nin yaptığı bu organize ile kendilerine morel motivasyonu verildiğini ifade ederek gerek kaymakamız gerekse de Belediye başkanımız bizlere her  türlü desteği veriyorlar.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber

Geleceğimizin idarecileri gençlerimize yatırım yapan İOSB başkan vekilimiz başta olmak üzere eğitim camiasına sahip çıkan herkese teşekkür ederim dedi.

İOSB başkan vekili Nihat Tunalı ‘da yaptığı kısa konuşma da şunları söyledi “ Biz İkitelli Organize sanayi Bölgesi olarak Ülkemizdeki 275 OSB içinde en büyüğüyüz.

Bünyemizde 34 bin işyeri ve 200 bin çalışanımız ile ülke ekonomisine ciddi bir katkı yapıyoruz. Son yıllarda aynı zaman da müteşşebis heyet başkanımız olan İstanbul valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu’nunda destek ve himayelerinde aylarca hatta yıllarca çözemeyeceğimiz bir çok sorunu Valimiz müdahale ederek  çözümüne katkıda bulunuyor.

Huzurlarınızda kendilerine destekleri için çok teşekkür ediyorum dedi. Tunalı konuşmasını İOSB ‘nin yaptığı Endüstri Meslek Lisemiz kolej ayarında olacak ve öğrencilerimizin tamamı yüzde 100 burslu olacak dedi.

Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can ‘da OSB.nin yaptığı okulun alkışlanamsı gereken ciddi bir hizmet olduğunu vurgulayarak başkan vekili Nihat Tunalı ve ekibinin alkışlanmasını istedi.  

Daha sonra ilçedeki devlet ve özel liselerde ilk üç dereceye giren öğrendilere hediyeleri verildi.

Etkinlik Hatay Reyhanlı saldırısından dolayı hüzünlü türjkğlerin olduğu müzik dinletisi ile son buldu.

Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTAH)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35