banner25

İkitelli sürücü Kursunda Başarılı öğreciye altın

Emekli Milli eğitim müfettişi Cemalletin Kaya ailesini de yanına alarak İkitelli Köyiçinde ki “Özel İkitelli Sürücü Kursu’nda “ hem sürücü adaylarını eğitiyor hem de iyi bir sürücü olmaları için tecrübeleri ile gelecek hayatlarında neler yapmaları gerektiği konusunda tecrübelerini gençlere aktarıyor...

İkitelli sürücü Kursunda Başarılı öğreciye altın
HABERİN GALERİSİ
Cenalettin Kaya

Cenalettin Kaya

Başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi
 
Özel İkitelli Sürücü Kursu’na kaydını yaptırıp başarılı bir öğrencilik dönemi geçiren Anıl Çelebi isimli sürücü adayı Motor,Trafik ve Çevre ile ilk yardım derslerinde en yüksek puan’ı alan öğrenci olduğu için kurs yönetimi tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Kursun İkitelli köyiçindeki merkezinde yapılan tören anlamlıydı
 
Sürüsü Kursu’nun sahip ve müdürü Cemalletin Kaya yaptığı kısa konuşma’da şunları söyledi” Bizden öncede burada ikitelli sürücü kursu vardı ama atıl duruma düşmüştü.Biz üç sene önce buraya ailece el atarak belli bir seviyeye getirdik.

Öğrencilerin ilgisini artırmak ve birer iyi sürücü yetiştirmek için tüm derslerden 100 tam puan alanların kurs ücretini iade edeceğimizi söylemiştik.Ancak yüksek notlar almalarına rağmen hiçbir öğrencimiz tüm derslerden 100 tam puan alamadı.

Anıl Çelebi adındaki öğrencimiz iki dersten 100 tam puan aldı.Diğer bir dersten de 98 puan alınca 2 puan için Kurs ücretini iade edemedik. Ama biz de bu başarıyı bir şekilde ödüllendirmek istedik ve bu başarıyı bir çeyrek altın ile ödüllendirdik dedi.
 
Dünyada en pahalı yakıt ve en ucuz ehliyet bizde
 
Ülkemizde ortalama olarak kayıtlara intikal eden rakamlara göre her gün 25 tane insanımız sürücü hatalarından dolayı trafik kazalarında hayatını kaybediyor.Ucuz’a ehliyet vermeyip iyi ve uzun bir eğitim verebilsek belki de bu kadar kazalar sık olmayacak diyen Kaya biz de yakıt pahalı ama insan hayatı ucuz diyerek yanlış eğitim politikalarına ateş püskürdü.Trafik kazalarının en aza indirilebilmesi için eğitimim şart olduğunu vurgulayan Cemalletin Kaya eşi Seher Kaya’yı,kızı Ekin ve oğlu Emek Kaya’yı da yanına alarak Başakşehir’e kalite getirmeye çalışıyor.
 
Son olarak bay sürücülere de seslenen Kaya lütfen bayan sürücülerin hata yapıp kazalara vesile olacak yanlış hareketler yapmaya sevk etmeyin dedi.
 
Sürücü belgesi almak için kayıt olacağınız adres bilgileri  ;


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Hürriyet Caddesi Özkanlar İş Merkezi No:2
            Kat:2  İ
kitelli - Başakşehir - İSTANBUL
Telefon-1: 0212 670 45 77   Fax: 0212 670 18 10
GSM     -1: 0532 645 02 49 (Cemalettin KAYA)
GSM     -2: 0554 541 92 40 (Kurs GSM)   
E-Posta   :  ikitellisurucukursu@hotmail.com
 
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35