banner29

Basın mensupları sordu Karabat Cevapladı

İstanbul Times Tv de gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programı CHP Başakşehir İlçe belediye başkan aday adayı Özgür Karabat’ın ikitelli BİKSAN Sanayi sitesindeki ofisinde yapıldı.

Karabat her soruya cevap verdi

Başakşehir İlçesinde bulunan medya mensuplarının sorularına cevap veren Özgür Karabat ‘ın  her soruya anında cevap vermesi başkan dersini iyi çalışmış dedirtti.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Bir çok siyasinin soruları önceden görelim talebi olmasına rağmen CHP Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Özgür Karabat’ın hiçbir önyargısı olmaksızın  basın mensuplarının sorduğu her soruya cevap vermesi basın mensuplarının takdirini topladı.

Kimler programa katılmıştı ?

İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner’in moderatörlük yaptığı programa başakşehirrehberi.com ‘un kurucusu ve genel yayın yönetmeni Mehmet Hammutoğlu, Başakşehir Times Gazetesi köze yazarı Ali Alver,212 Haber gazetesi muhabiri Bilal Kelebek, İstanbul Başakşiehir net’in sahibi Fatih Mehmet Yaman, İstanbul Times Tv den hayatın içinde programının sunucusu Elif Günay’dan oluşan basın mensuplarının sorularına cevap veren Özgür Karabat ile yapılan program çok kısa bir süre içinde  İstanbul Times Tv de yayınlanacaktır.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35