banner29

Başakşehir'e yeni bir mekan Alya Garden

Muhteşem mekana muhteşem açılış.Başakşehir ilçe müftüsü Ahmet Bilgi’nin duası ile açılış kurdelasını Çevre ve Şehircilik Bakan, belediye başkanları ve siyasi partilerin il başkanları,İOSB başkan vekili Nihat Tunalı ve çok sayıda sanayi sitesi başkanı açılışta mekan sahiplerini yalnız bırakmadı.

Başakşehir'e yeni bir mekan Alya Garden
HABERİN GALERİSİ
Alya garden

Alya garden

Nefis lezetleri tatmak için yeni adresiniz Alya Garden Restaurant ve Cafe

Eski Trabzon Belediye Başkanı ve başkanlık etik kurulu üyesi Asım Aykan’ın oğlu Cemalletin Akyan ve Ortağı Osman Aslan’ın sahibi olduğu Alya Garden’ ın açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar,Ak Parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu,Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,Bayrampaşa Belediye başkanı Atilla Aydıner,Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman, Bahçelievler Belediye başkanı Osman Develioğlu başta olmak üzere çok sayıda üst düzey protokol üyesi açılışta mekan sahiplerini yalnız bırakmadı.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi
 
Bakan Bayraktar Kısa bir konuşma yaptı
 
Alya Garden Restaurant Cafe’nin açılışını yapan Çevre ve Şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar Kutlu doğum haftasının içinde bu açılışı yaptık. İnşallah bol bereketli ve hayırlı kazançlara vesile olur dedi. Daha sonra milletvekilleri ve belediye
Başkanları hep beraber açılış kurdelasını kestiler.
 
Sanayi sitesi güzel bir mekana kavuştu
 
Alya Garden Restaurant ve Cafe yüz binlerce insanın çalıştığı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan Demirciler Sanayi sitesi camisinin yanında, Anadolu’nun binlerce yıllık yemek kültürünü günümüzün lezzetleri ile harmanlayıp, mis gibi yemyeşil bir bahçenin rengarenk çiçeklerin arasında sımsıcak bir aile ortamında birbirinden şık sunumları ile size sıra dışı bir yemek yolculuğu sunuyor.

Başakşehir’in yeni bir lezzetmekanı daha oldu 
 
Başakşehir yeni bir lezzet mekanıyla tanıtı. Anadolu ve Karadeniz mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerini özel tarifleriyle zenginleştirerek sunan ALYA GARDEN RESTAURANT VE CAFE  Başakşehir’in yeni lezzet mekanı oldu.

Kimler mekanın açılışına katıldı ?
 
Çevre ve Şehircilik ve Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Harın Karaca,Ünal Kaçır,Ak Parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,Başakşehir ilçe Emniyet müdürü Murat Başıbüyük, Bayrampaşa Belediye başkanı Atilla Aydıner,Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman, Bahçelievler Belediye başkanı Osman Develioğlu, İOSB başkan vekili Nihat Tunalı, Ak Parti İstanbul il teşkilat başkanı Halis Dalkılıç,Ak Parti Bahçelievler ilçe başkanı Dr. Hakan Bahadır,Avcılarilçe başkanı Bayram Şenocak,Bakırköy ilçe başkanı Mahmut Gürcan,Demirciler Sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Besim Sadıker, Güngören Sanayi Sitesi başkanı Vural Koç başta olmak üzere çok sayıda site başkanı,siyasetçi ve iş adamı Cemelletin Akyan ve Osman Alsan’ı yeni mekanlarının açılışında yalnız bırakmadılar.
 
 
İşte Alya Garden Restaurant Cafe’nin adresi

Ziya Gökalp mah. 24. Cadde NO :3/1 (Demirciler Sitesi Camii yanı BAŞAKŞEHİR -İSTANBUL    Rezervasyon Telefonu : 0212-549 71 51- 549 71 58
 
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35