banner29

Ak Parti Başakşehir'de çifte standart

AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Sanayiciyle Buluşma’ toplantısına katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, dinlediği sorunların çözümü adına elinden geleni yapacağnı söyledi. Ak Parti Başakşehir ilçe başkanlığının yaptığı çalışma ile alakalı basın mensuplarının daveti ile ilgili çifte standart yaparak Başakşehir Belediye başkanı Av.Mevlüt Usal'ı eleştiren basın mensuplarını davet etmemesi manidar bulundu...

Ak Parti Başakşehir'de çifte standart

AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği 'Sanayiciyle Buluşma' toplantısına katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, dinlediği sorunların çözümü adına elinden geleni yapacağnı söyledi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

İOSB'deki kooperatif başkan ve yöneticilerinin yanı sıra sanayicilerin de ilgi gösterdiği toplantıda konuşmacılar bölgenin genel sorunlarını dile getirirken, üretim adına dar bir alana sıkıştıklarını söyleyen İSDÖK Başkanı Tahir Oruç ise, "Bizler dumanlı sanayiyiz ve ön eritme yapmak zorundayız. 50 m2'de bunu yapamadığımız için istemeden de olsa çevreyi kirletiyoruz" itirafında bulundu.

Konuşmacılar, üretim yapamamaktan ve OSB'nin TBMM'de temsilcisi olmadığından da yakınırken, yatırımını Mısır'da yapanlar, orada sunulan olanakları Türkiye'de göremediklerini de dile getirdi.

ÖNEMLİ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Daha sonra konuşan ve terörün bitirilmesine yönelik önemli bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Başkan Babuşcu, "Terör belasından kurtulduğunda, Türkiye dünya ölçeğinde bir ülke olacaktır. Ekonominin gelişmesi de buna bağlı" dedi.

Babuşcu, sanayicilerin dile getirdiği vergi, SGK, doğalgaz, elektrik yükünün ağırlığına da değinerek, "Vergi ve KDV'de bazı düzenlemeler yapıldı, demek ki yeterli değil. İmkanlar ölçüsünde yeni düzenlemeler yapılmalı. Ancak Mısır'la kıyaslandığında haksızlık yapılıyor. Mısır'ın tüm sanayisini toplasanız, bizim burdaki sanayimiz kadar değil" şeklinde konuştu. 

Dökümcülerin yer darlığı sıkıntısına değinen Babuşcu, "Bunu da el ele vererek çözebiliriz. Sorunlarınız için sizlere aracılık yapabilir, sizler adına bakanlıklara ve hatta başbakana ulaştırırım" ifadelerini kullandı. 

Kaynak : Celal Karaali / Olay 34

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35