banner29

Vadi Şehir ‘de 48 ‘aya vade farkı yok

Toplam 50 dönüm arazi üzerinde, 650 konut, 60 ticari ünite ve %75 yeşil alandan oluşan Vadişehir'le, Başakşehir'de yepyeni bir şehir inşa ediliyor. Tem otoyolu ve metro durağının hemen yanı başında inşa edilen Vadişehir, sizi Başakşehir'in en iddialı projesine davet ediyor.

Vadi Şehir ‘de 48 ‘aya vade farkı yok
İstanbul’un yeni konut merkezi Başakşehir’in  en büyük projelerinden birisi Vadi Şehir oluyor

Vadişehir Başakşehir Fiyatları

2+1 Daireler 459.000 TL'den 

3+1 Daireler

4+1 Daireler 1.026.000 TL'den başlıyor.

Vadişehir Başakşehir projesi fiyatları kapsamında,  güncel kampanya indirimleri ve çeşitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için satış ofisinin 444 8 066 nolu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

Başakşehir Times Habar Merkezi 

Başakşehir’in en değerli noktasında konumlanan Vadişehir, 50 bin metrekarelik alan üzerinde  550 milyon TL’lik yatırım ile yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir'de 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar da yer alıyor. Projede toplam konut sayısının %60’lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Ayrıca Vadişehir'deki tüm daireler
 akıllı ev alt yapısı ile de dikkat çekiyor.

Vadişehir Başakşehir projesinde fiyatların metrekaresi 2.850 TL’den başlarken, projedeki aidatlar ise 200 ile 400 TL arasında değişecek.

Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutulduğu projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Vadişehir ulaşım ve konum olarak; TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul’un bulunduğu ulaşım ağında yer almaktadır.

Vadişehir Başakşehir projesi fiyatları kapsamında,  güncel kampanya indirimleri ve çeşitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için Peşin ödemelerde % 10 indirim,48 aya kadar olan alımlarda da vade farkı alınmıyor.

1.Etap’ta çok az daire kaldı

Kısa bir süre önce satışa sunulan 1.Etap’ta son daireler bitmek üzere olan projeye ilgi ve alakalı her geçen gün artıyor. Proje yetkilileri kredi konusunda sorun yaşayan bazı müşterilerinin satın alamadığı dairelerin kaldığı ifade edilirken 2 Etap’ta fiyatların biraz daha yüksek olacağı ifade edildi.

Her şey bu projede var

Vaadi Huzur, Vaadi Konfor,Vaadi İndirim,Vaadi Avantaj, Vaadi Yeşil  Vaadi Vade’nin tamamı bu projede sizleri bekliyor.

Daha Detaylı bilgi için…

Başakşehir 1.Kısım Sebahattin ZaimCaddesi 810/ 1 Başakşehir /İstanbul

Tel:444 8 066      www.vadisehir.com


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35