banner29

Tokatlılar Buluşuyor

Başakşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen Büyük Tokat Buluşması’nın ikincisi yarın Şamlar Mesire Alanı’nda gerçekleşecek.

Tokatlılar Buluşuyor
Tokatlıların düzenlediği en büyük organizasyonlardan biri olan pikniğe onbinlerce Tokatlı katılacak.
 
Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve 25 binin üzerinde katılım gerçekleşen Büyük Tokat Buluşması’na, gösterilen büyük ilgi ve tekrarının yapılması konusundaki yoğun talep üzerine, bu sene Şamlar Mesire Alanı’nda hazırlık günler öncesinden başladı.

İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın büyük desteği ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Büyük Buluşma için her şey hazır.

Güreş müsabakaları, çeşitli yarışmalar, animasyonlar, yöresel oyunlar ve Tokatlı sanatçıların yer alacağı buluşmaya siyaset ve bürokrasi çevresinden önemli isimler katılacak.
 
Buluşmaya katılacak olan isimlerin başında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ayrıca buluşmanın mimarlarından ve büyük emek sarfeden İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Tokatlılara ev sahipliği yapacak olan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve Tokat İlçe Belediye Başkanları geliyor. Organizasyona İstanbul’da bulunan Tokat Derneklerinin tamamına yakını destek ve katılım noktasında katkı sağlıyor.
ETKİNLİKTE NELER OLACAK ?

Buluşmada güreş müsabakaları, Sanatçı Atilla Taş’la yöresel yemek yarışması, yerel sanatçılardan Seyhan Güler, Murat Akkaya Yeliz, Cemal Hakiroğlu,Haydar Tezel ve Zella sahne alacak. Ayrıca Halk Oyunu Ekibi, Semah Ekibi, Davul Zurna Ekibi, Çocuk Halk Oyunu Ekibi de Tokatlılarla buluşacak.Cihan Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35