banner32

İstanbul'da kadın polise amiri tecavüz etti!

Motorize Şahin ekiplerinde görevli kadın polis E.C., aynı ekipte görevli evli ekip şefi B.K.’nın tehditle kendisini ilişkiye zorladığı, çıplak fotoğrafları ile şantaj yaptığını ileri sürdü.

İstanbul'da kadın polise amiri tecavüz etti!
 Vatan'ın haberine göre, kadına yönelik şiddet ve tecavüz suçlarının önüne geçmek için birçok çalışma yapılırken, “şiddetin son noktası” dedirtecek bir olay İstanbul’da yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın düzenlediği bir iddianameye göre korkunç olay şu şekilde gelişti: Kadın polis memuru E.C.’nin hayatını değiştiren olay, 2010 yılında Trafik Denetleme Şubesi’ne bağlı motorize ekiplerde göreve başlamasıyla değişti. “Şahinler” olarak bilinen motorize ekiplerde görev yapan E.C.’ye, aynı ekipte görev yapan şefi B.K. ilgi duymaya başladı. İddiaya göre genç kızla ilişki kurmak isteyen B.K., meslektaşları ile birlikte düzenledikleri bir kutlama gecesinin ardından genç kızı evine bırakmayı teklif etti.

Tecavüz ve dayak!

B.K.’nın otomobiline binen E.C’nin telefonuna yolda erkek arkadaşından mesaj geldi. E.C.’nin elinden telefonu alan mesajı okuyan B.K. ise genç kızı tartaklamaya başladı. Genç kızı sevdiğini söyleyen ve erkek arkadaşından ayrılarak kendisi ile birlikte olmasını isteyen B.K. isimli polis, zaman içerisinde baskısını da arttırdı. Bir gün yine E.C.’yi otomobiline alan B.K., tehdit yoluyla genç kızı iç çamaşırlarına kadar soydu ve fotoğraflarını çekti. Genç kızı tehdit eden polis memuru, görüntülerle şantaj yaparak genç kıza tecavüz etmeye başladı. Korkudan boyun eğen E.C., zaman zaman yediği dayaklar nedeniyle yüzünde oluşan yaraları soran arkadaşlarına “motosikletten düştüm” diyerek yanıt vermek zorunda kaldı.

İntihar etmek istedi

Şefinden kurtulmak için “C Bölgesi”ne tayinini isteyen E.C., B.K.’nın baskı ve tecavüzlerinin devam etmesi üzerine beylik silahını başına dayayarak intihar etmek istedi ancak yanında bulunan B.K. elinden silahı alarak kendisini engelledi. Kendisini sürekli “Ben her türlü faturayı ödemeye hazırım. Bu olaydan en çok zararı sen göreceksin. Görüntülerini internete koyarak seni herkese rezil edeceğim” şeklinde mesajlar atarak tehdit eden şefi B.K.’nın yaptıklarına dayanamayan E.C., sonunda polise şikayette bulunmaya karar verdi. B.K. ile yaptığı tehdit dolu telefon görüşmelerini ve hakaret içerikli telefon mesajlarını delil olarak toplayan genç kız, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği’ne müracaat ederek şikayetçi oldu. İfadesinde rızasıyla başladığı ilişkinin daha sonra dayak ve tehditler nedeniyle korkuya dönüştüğünü, ailesinin fotoğraflarını görmesi korkusuyla zorla ilişkiye devam etmek zorunda kaldığını söyleyen E.C., şüpheli B.K.’nın kendisine çektiği tehdit mesajlarını da delil olarak sundu.

24 yıl hapsi istendi


Soruşturmayı tamamlayan savcılık B.K. hakkında “nitelikli cinsel saldırı, basit yaralama, hakaret, şantaj, tehdit” suçlarından 10 yıl 9 aydan 24 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle dava açtı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35