banner25

Haram Olsun Mevlüt Uysal

Mevcut Belediye Başkanı geçtiğimiz aylarda, altında Mevlüt UYSAL yazılı kahve ficanları ve kahveyi Belediyenin imkanlarıyla dağıttırarak milletin parasıyla hem kendi reklamını yapmış hemde ödenen yüksek meblağdan dolayı Belediyecilikte israfta önde giden olmuştur.

Haram Olsun Mevlüt Uysal
Bunun üzerine Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, " Uyarılarımıza rağmen israfa devam eden Mevlüt UYSAL, seçime sayılı günler kala Başakşehir Belediyesi logolu poşedin içinde; AKP propaganda broşürü, Başakşehir Belediyesince hazırlanmış tanıtım broşürü ve kendisinin görseli bulunan, saksı içerisinde süs bitkisini Başakşehir Belediyesinin imkanlarıyla evlere dağıttırmıştır.



Mevlüt Bey, bu harcamaları kendi parasıyla ile yapsaydı Saadet Partisi olarak takdir ederdik, Fakat Başakşehir'de Milli Görüş Belediyeciliğini uygulamadığı için bizi yine yanıltmadı.

Madde bağımlısı gençlerimizi kurtarmak için harcanmayan bu paralara, okumak için maddi sıkıntı çeken çocuklarımıza harcanmayan bu paralara, Başakşehirimiz için harcanmayan bu paralara Yazık günah değil mi?

Devlet işinde devletin mumunu kendi işinde kendi mumunu kullanmayı şiar edinen Milli Görüşçüler olduğu sürece milletin parasını çarçur eden kim olursa olsun müsade edilmeyecektir.



Vatandaşın sesi olan Saadet Partisi; Başarısız başkan Mevlüt Uysal'a tüyü bitmemiş yetimin parasını kendi tanıtımına harcadığı için ve Belediye'yi israf politikalarıyla yönettiği için HARAM OLSUN, HARAM OLSUN, HARAM OLSUN, diyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35