banner25

Festivalde Nev’li Dev Final

Başakşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu "Yaza Merhaba Gençlik Festival'i muhteşem bir finalle son buldu. Başakşehir’in farklı bölgelerinde üç gün süren etkinliklerin kapanışı, Sular Vadisi'ndeki Nev konseriyle yapıldı.

Festivalde Nev’li Dev Final
Konser öncesinde Başakpazar ve Sular Vadisi’nde gün boyu yarışmalar yapılarak ödül törenleri düzenlendi. Tavla, satranç turnuvası, ip atlama, köşe kapmaca ve masa tenisi oyunlarında dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal adına konuşma yapan ve Nev’e çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, ’Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin hazırlamış olduğu festival kapsamında  Başakşehir’e teşrif eden ve burayı anlamlı hale getiren siz genç Başakşehirliler’e, genç başkanımız Mevlüt Uysal adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başakşehir Sular Vadisi'nde gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Eski ve yeni repertuarıyla birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Nev, izleyicilerden büyük alkış aldı. Ünlü sanatçı şarkılarını izleyicilerle birlikte seslendirerek coşkulu anlar yaşattı. Konser havai fişek gösterisiyle son buldu.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35