banner29

Başakşehir'de dere yatağında inşaat yapmak serbest !...

4 Eylül 2009 tarihinde yaşanan sel felaketinde İBB başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş hayatını kaybeden onlarca vatandaşımızın acısını yüreğinde hissettiği için aynen şunları ifade etmişti.

Başakşehir'de dere yatağında inşaat yapmak serbest !...
Ayamama deresinin hat yatağını işgal eden ne varsa yıkıp geçeceğiz,bu konuda yargı kararlarına bakmaksızın dere yataklarında hangi bina var ise yerle bir edeceğiz ve bedeli de ne ise çekmeye hazırız” demişti.
 
Başakşehir Times Haber Merekzi


Peki aradan geçen üç yıllık sürede İBB.başkanı Kadir Topbaş dediğini yaptı mı ?
 
Yıkılması bir yana o günden bu yana dere yatağında hangi şirketler inşaat yaptı  ?
 
Dere yatağında inşaat yapan firmaların hepsinin zengin,varlıklı ve itibarlı firmalar olması bir tesadüf mü ?
 
İnşaat imar iznini İBB.mi yoksa ilçe belediyeleri mi verdi ?
 
İkitelli tır garajının yanı başında onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği yer de dev bir iş merkezinin yükselmesi nasıl izah edilir ?
 
Tekrar aynı şiddette yağan bir yağmurda aynı akibet yaşanırsa İBB.başkanı Kadir Topbaş ne diyecek ? 
 
Felaket yaşandıktan sonra olayın sıcaklığı ile yapılan cek.. cak lı sözler moda mı oldu ?
 
Başakşehir’den Yenibosna’ya kadar kimler devasa projeler yaptı ?
 
Başakşehir Times’ın uzman ekipleri inşaat mühendisleri,çevre mühendisleri ve şehir planlamacıları ile yaptıkları görüşmeler ışığında çok yakında dev yazı dizimiz gazetemiz ve haber portalımızda yayınlanacaktır.
 
Detaylı yazı dizimizi bekleyin .... 


İstanbul Times haber Ajansı (İTHA)
 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
MEVLÜDE PARAYI VEREN DÜDÜGÜ ÇALIYOR
MEVLÜDE PARAYI VEREN DÜDÜGÜ ÇALIYOR - 12 yıl Önce

BU HALK SENİ SANDIGA GÖMÜCEK SENDE BUNU BİLİYOSUNN AAA PARDON TABİ PARTİ YÖNNETİMİN SENİ BİR DAHA ADAY YAPTIRIRSA LA KİŞİLİK OLRAK OLARAK MUHTAR BİLE OLAMAZSIN SEN AKP NİN İSMİ SAYASENDE KAZANDIN YOKSA SENN KARŞINDA SEÇİMLERDE MEHMET KABAN VE BAŞAKHR HALIINN ÇOK SEVDİGİ BİR KİŞİLK VARDI İNSAN VARDI M. SALİH BEŞİR VARDI BİLMİYORUM AMA BEN MEVLUT UYSALA KADAR ÇOK KİNLİ VE ÖFKELYİM VE BİR GENÇ OLARAK KENDİSİNDEN NEFRET EDİYORUM HİZMETTTTT MEVLÜT BEY HİZMETTT SEN BİZ GENÇLER İÇİN NE YAPTIN KUSURA BKMAYIN GENÇLİGİ GEÇTİM

SİZ NE YAPTINIZ BU İLÇE İÇİN?

x_y_z
x_y_z - 12 yıl Önce

İŞMERKEZİ İNŞAATININ YAPILDIGI YER BELEDIYE SORUMLULUĞUNDA OLAN BİR YER DEĞİL DİYE BİLİYORUM.İ.O.S.B ÖZERK BI KURULUŞTUR. HERŞEYİNİ KENDİ YAPAR RUHSATINI DA KENDI VERIR PLANINI DA KENDI YAPAR. HEMEN BELEDIYEYİ SUÇLAMAK NE KADAR DOĞRU TARTIŞMAK GEREKIR. BENCE BU HABER YETERİ KADAR ARAŞTIRILIP YAPILMIŞ BİŞİ DEĞİL.

murat eyidogan
murat eyidogan - 12 yıl Önce

başak şehir halkına seslelniyoruz 15 NİSAN PAZAR GÜNÜ SAAAT 11DE EŞLERİNİZİ ÇOCUKLARINIZI KOMŞULAKOMŞULARIINIZI alip VADİSENTIR ONÜNE mutlakaa gelin eğlemce sayını piknik sayın sivil insiyatif sayın başak şehirin yeşil alanlarını yağma edenlere hayır demeye ne olur gelin. teröristlere benzemden ornek bir hareket yapalım MADO basın açıklamas ıvar halka ramen yağma olmayacağını ispat edlim. kendilerine oy verenlri tehdit eden heyeti kovar gibi makamından gönderenlere cevabımızı verelim. birlikten kuvvet doğar evlere pankart asmaya devam edelim.yoksa bu gidişle evimizin önüne bahçelerimize avm yaparlar. Ömce yeri satıyorlar sonra tapuyu veriyorlar usülsuz olarak imardan geçiriyorlarr yükseklik serbest inşaat izinini veriyorlar snrsda pişkin pişkin adamın tapulu yeridir istediniğini yapar biz engelleyemyiz diyorlar. BURALAR BABALARINDAN DEDELEİNDEN KALLMADİ DEVLETİİN VE MİLLLETİN MALI İDİ . BİRDE 4 M YÜKSEKLİKTE TİCARİ HİZMET ALANI OLARAK SATILAN YERE SINIRSız kat izini VERDİLER

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35