banner25

BAŞAKŞEHİR TİYATRO AKADEMİSİ’NDE SON DERS SAHNEDE

Başakşehir Tiyatro Akademisi’nde 2021-2022 eğitim sezonunun son dersi sahnede yapıldı. Akademiden mezun olan 140 öğrenci, Muhsin Ertuğrul Sanat Merkezi’nde sahneledikleri 6 oyunla büyük alkış aldı.

BAŞAKŞEHİR TİYATRO AKADEMİSİ’NDE SON DERS SAHNEDE

Başakşehir Belediyesi’nin 2016 yılında hayata geçirdiği Tiyatro Akademisi sahnelere genç tiyatrocular kazandırmaya devam ediyor. Akademide 2021-2022 eğitim sezonunun son dersi sahnede gerçekleşti. 32 hafta süren eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olan 140 öğrenci, Bahçeşehir’deki Muhsin Ertuğrul Sanat Merkezi’nde sahne aldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

6 oyunu başarıyla sahnelediler

Ailelerin de katıldığı tiyatro akşamında Başahşehirli gençler, 6 oyun sahneledi. Harun Özüağ yönetiminde “Çehov Sınıfı”, Aykut İspir yönetiminde, “Evlilikte Yaşa Takılanlar-Evimizdeki Yabancı”, Mehmet Solmaz yönetiminde “An”, Sevilay Şimşek yönetiminde “Fatih’i Beklerken”, Mukaddes İspir yönetiminde ise “Bir Yaz Gecesi Rüyası” isimli oyunları sahneye taşıyan öğrenciler, performanslarıyla tiyatroseverler ve ailelerinden büyük alkış aldı.

10 eğitmen, 32 hafta, 140 öğrenci

Başakşehir Tiyatro Akademisi’nin 2021-2022 eğitim sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. 32 haftalık sezonda öğrencilere doğaçlama, şan, temel oyunculuk, diksiyon, uygulamalı tiyatro eğitimi, pantomim-beden hareket ve konservatuvara hazırlık gibi eğitimler 10 eğitmen tarafından verildi.

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35