banner29

Başakşehir Belediyesi’nden “Özürlü Memur” adaylarına özel hizmet

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özürlüler Masası 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS)’na katılacak engelli vatandaşlarına danışmanlık hizmeti veriyor.

Başakşehir Belediyesi’nden “Özürlü Memur” adaylarına özel hizmet

Söz konusu sınava ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim programlarından mezun olan veya ÖMSS’nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan özürlü adaylar başvuruda başvurabilecekken, İlköğretim/ilkokul/ortaokul mezunu olan veya ÖMSS’nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan özürlü adaylar ise Özürlü Memur Seçme Sınavı’na sadece başvuru yapacaklar ancak sınava girmeyecekler memur yerleştirmelerinde kuraya katılacaklardır.

Başakşhir Times Haber Merekzi

Sınava girecek adayların 20 Şubat 2012 – 02 Mart 2012 tarihleri arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi almak için başvuru yapmaları gerekiyor.

Kuraya katılacaklar adayların ise 14 Mayıs 2012 – 25 Mayıs 2012 tarihleri arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesi almak için başvurmaları gerekiyor. Bu belgeyi alan adaylar, belgeleri ile birlikte yine aynı tarihler arasında ÖSYM Başvuru Merkezine sınav için kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

ÖMSS sınavına katılacak adaylar kendi çabaları ile sınava hazırlanabilecekleri gibi Başakşehir Halk Eğitim Müdürlüğü’nün açtığı ÖMSS Hazırlık Kurslarına katılarak da sınava hazırlanabilecekler. Başakşehir Belediyesi, hazırlık kurslarına katılacak adayların kayıtlarının alınmasını sağlarken aynı zamanda ulaşım desteği de sağlayarak engelli vatandaşlarımıza destek oluyor.

ÖMSS hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar Başakşehir Halk Eğitim Müdürlüğü’ne veya Başakşehir Belediyesi’nin 444 0 669 numaralı telefonlarını arayarak da kursa kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

ÖN KABUL BELGESİ MÜRACAAT YERLERİ LİSTESİ

İSTANBUL (Avrupa Yakası)   

*Bahçelievler Ek Hizmet Birimi Eski Londra Asfaltı Siyavuşpaşa Durağı Çocuk Sit./B.evler/ İSTANBUL   
*Esenyurt Bakım ve Rehab. Mer.Fatih Mah. 19 Mayıs Bul.Devlet Has. Yanı No:57 Esenyurt/ İSTANBUL  
*Fatih Toplum Merkezi Neslişah Mah. Niyazi Mısri Sok. No:11/1 Bağcılar/ İSTANBUL   
*Bağcılar Evren Toplum Merk. Güneşli Mah. Evren Cad. Dumlupınar Sok. No:11/1 Bağcılar/İSTANBUL       
*Zeytinburnu Toplum Merkez Atatürk Kültür Merkezi Kat:4 Zeytinburnu/ İSTANBUL   
*Gazi Mah. 75.yıl Toplum Merkezi Yunus Emre Mah. 1331 Sok. No:18 Sultangazi/ İSTANBUL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35