banner25

MKZ’den sosyal sorumluluk projesi

Başakşehir ilçesi Altınşehir mahallesinde kısa bir süre önce hizmete başlayan MKZ spor kulübü’nün işleticisi Mehmet Korkmaz gazetemize spor salonunu açmasında en önemli etkenlerden birisinin de sosyal sorumluluk projelerine katkı da bulunmak olduğunu söyledi.

MKZ’den sosyal sorumluluk projesi
MKZ POVER SPOR KULÜBÜ işleticisi Mehmet Korkmaz fizik tedavi hizmeti kapsamında doktorlar tarafından hastalarına önerilen koşu bandı başka olmak üzere her gün spor eksersizler yapması tavsiye edilen bayanlara sabah saat 8 den öğlen 12 ye kadar ücretsiz hizmet vermek istediğini ifade ederek sadece sabit masraflar için kaymakamlığın veya  belediyenin minik destekler vermesi halinde büyük bir sosyal olaya katkı yapmak istediğini söyledi.

Başakşehir Times Haber Merkezi /Özel Haber
 
Korkmaz fizik tedavi gören teyzesinin her gün Koca Mustafa Paşa’dan Çapa’ya kadar 20 lira taksi parası ödeyerek yarım saatlik koşu bandı ile çalışmak için katlandığı sıkıntıların kendisinin böyle bir düşünceye ittiğini ifade etti.
 
Kötü alışkanlıklara başlayan bir çok gencin spor sayesinde bu alışkanlığını bıraktığını ifade eden Mehmet Korkmaz yine Başakşehir kaymakamlığının veya Belediyesinin yapacağı küçük destekler ile de spor salonunu saat 12 den 16 ya kadar de kötü alışkanlıkları olan gençlere tahsis edebileceğini söyledi.
 
Salonun kedisini döndürebilmesi içi akşamları da iş adamlarına hizmet vermek üzere bir düşüncesi olduğunu ifade eden Mehmet Korkmaz Sayın Başakşehir kaymakamı Cevdet Can ve Belediye başkanı Mevlüt Uysal’dan bu sosyal projelerine sahip çıkmalarını istedi.
 
Başakşehir Times Gazetesi olarak MKZ.spor kulübü işleticisi Mehmet Korkmaz’ı bu güzel projelerinden dolayı destekliyoruz.
 
Sizde sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız MKZ.ye uğrayın

işte iletişim bilgileri :

MKZ POWER SPOR KULÜBU 
Altınşehir Merkez Mahallesi Osmanlı Cad.NO:37 Altınşehir /Başakşehir /İST.
Tel :0212- 687 44 45 -0212-68732 65 Gsm.0534821 32 65 -536-760 90 38
                                  E-Mail :mkz.iselbseleri.com

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35