banner25

Minik Raketlerde Şampiyon Belli Oldu

Başakşehir Belediyesi Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvası ortaokul kategorisi, oynanan finallerle sonuçlandı. Erkeklerde Ahmet Zafer Mahdi, kızlarda ise Elif Naz Erdoğan şampiyon oldu.

Minik Raketlerde Şampiyon Belli Oldu
 Kayaşehir Yaşam ve Kültür Parkı’ndaki kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın erkekler finalinde kıyasıya bir mücadele yaşandı. Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ahmet Zafer Mahdi, Özel Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Tan Kölemenoğlu ile karşılaştı. Rakibini mağlup eden Ahmet Zafer Mahdi, şampiyonluğa uzandı. Erkekler etabında Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu’dan Yavuz Selim Şahin üçüncü, Başakşehir TOKİ Fenertepe Ortaokulu’ndan Muhammer Tozar dördüncü oldu.

Kızlar etabı da erkeklerde olduğu gibi çekişmeli maçlara sahne oldu. TOKİ Kayaşehir Ortaokulu öğrencisi Elif Naz Erdoğan, finalde karşılaştığı rakibi Boğazköy Ortaokulu öğrencisi Reyhan Balıkçı’yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Kızlar etabında Başakşehir TOKİ Fenertepe Ortaokulu öğrencisi Nurgül Tozar üçüncü, Özel Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Nahide Berfin Çalış ise dördüncülüğü elde etti.

Şampiyon olan ve dereceye giren öğrenciler plaket ve madalyalarını antrenörlerin elinden aldı. 4 gün süren turnuvaya 11 okuldan 57’si erkek 23’ü kız 80 öğrenci katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35