banner29

Kupayı Özgür Karabat verdi

Başakşehir Malatyalılar Derneği Gençlik kolları Futbol turnuvası 18 Mayıs 2013’de Güvercintepe Son evlerde ki halı sahada başladı.Turnuvanın final maçı CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat' ın top' a ilk vuruşu yapması ile başladı.

Kupayı  Özgür Karabat verdi
Turnuva’ya Hızlı İletişim takımı,Esencik Spor,Dulkadir Kardeşler, Lanpart Tekstil,Albayraklar Giyim,Canbeg Tekstil’den oluşan takımlar arasında çekişmeli maçlar yapıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Turnuva’nın Finaline Hızlı İletişim ve Esencik Spor takımları kaldı  

Yapılan maçlar sonucu finale kalan Hızlı İletişim ve Esencik Spor karşılaşmasını CHP Başakşehir  ilçe başkanı Özgür Karabat ve bazı ilçe yöneticileri birlikte izledi. Çekişmeli geçen maçın gülen tarafı iyi bir performans sergileyen Hızlı İletişim takımı oldu.

Hızlı iletişim 6 Esencik 2

Başakşehir Malatyalılar Dernek başkanı Ramazan Boğur gazetemize yaptığı açıklamada sporun dostluk ve kardeşliğine bir ay boyunca yaşadık diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Boğur final maçını izleyen ve kupayı takdim eden CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat’a ve ekibine teşekkür etti.

Derneğin  gençlik kolları başkanı Erdoğan Dulkadir’de bir ay boyunca yapılan turnuvanın her aşaması ile yakından ilgilenerek güzel bir çalışmaya imza atılmasını sağladı.

Hızlı İletişim’in oyuncuları; Murat Kutlubay,Kenan Eren,Ramazan Eren,Fahrettin Işık,Bayram Koldemir,Ünal Toprak,Vedat Esin.

Esencik Spor oyuncuları; Eyüp Avcı,Abidin Aydoğdu,İsmail Akverdi,Mehmet Alkan, Yakup Aydoğdu,Hüseyin Balçik.

Özgür  Karabat’ta kısa bir konuşma yaptı

Maçın başlangıç vuruşunu yapan CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat ‘da gazetemize kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi ”İlçemizde çalışan her dernek ve STK.nın yanında yer almayı bir  görev  biliyoruz. Başakşehir Malatyalılar derneği kurulduğu günden beri çok aktif bir şekilde çalışıyor.Biz de parti olarak elimizden geldiği kadar yanlarında olmaya gayret ediyoruz” dedi.   Maçın bitmesi ile turnuvanın şampiyonu olan Hızlı İletişim takımının kupasını veren Özgür Karabat ve Malatyalılar birlikte baklava yiyerek sonucu kutladılar.

Başakşehir Times Gazetesi  olarak biz de  tüm takımlara teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35