banner25

Gençlik Oyunları’nda Filede Şampiyon Belli Oldu

Başakşehir Gençlik Oyunları’nda heyecan fırtınası dinmek bilmiyor. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan liseler arası erkekler voleybol turnuvasında, mutlu sona ulaşan takım Özel İstanbul OSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Gençlik Oyunları’nda Filede Şampiyon Belli Oldu
 Başakşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Gençlik Oyunları’ndaki onlarca organizasyondan biri olan liseler arası erkekler voleybol turnuvası tamamlandı. Başakşehir’deki farklı spor salonlarında yapılan müsabakalarda okul takımları şampiyon olmak için ter döktü. 4 takım, rakiplerini yenerek finallere katılmaya hak kazandı.

Üçüncülük maçı nefesleri kesti

Bahçeşehir Spor Merkezi’nde düzenlenen final ve üçüncülük maçları için çok sayıda öğrenci tribünleri doldurdu. Üçüncülük maçı Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi takımıyla Özel Vizyon Anadolu Lisesi takımı arasında oynandı. Karşılıklı alınan setlerle dengede giden maçın son setini kazanan Öğrenciden Armağan

Anadolu Lisesi, turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. 

Net galibiyetle şampiyonluk geldi

Final maçında ise Özel İstanbul OSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, mutlu sona rahat ulaştı. Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi’ni 3-0’lık net bir skorla mağlup eden Özel İstanbul OSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın sonunda tüm öğrenciler, Gençlik Oyunları organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Turnuvanın oyunlar kapsamında her yıl yapılmasını istediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35