banner32

Bu Turnuvanın kaybedeni yok

Başakşehir 5 mevsim derneği tarafından organize edilen ve 105 takımın katıldığı 7. Gençlik Bahar Futbol turnuvası hafta sonu yapılan finallerle sona erdi

Bu Turnuvanın kaybedeni yok
Büyük bir heyecan içerisinde geçen finallerde genç sporcuların heyecanı görülmeye değerdi. Beş ayrı yaş kategorisinde yapılan final maçlarında her bir yaş grubunun şampiyonu belli oldu. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Başakşehir ilçe  emniyet müdürü Murat Başıbüyük' ün de katıldığı final maçlarının sonunda kazanan takımlara madalyaları ve kupaları bir törenle takdim edildi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Bu sene yapılan 7. Gençlik Bahar Futbol turnuvası finallerinde bir ilk yaşandı. Başakşehir emniyet müdürlüğü bünyesinde çalışan polis memurları ve emniyet müdürü Murat Başıbüyük’ten oluşan bir kadro ile 18 yaş gençlerinden oluşan bir kadro dostluk maçı yaptı. Dostluk maçının ilk yarısını gençler 4-0 kazanırken, ikinci yarıya hızlı başlayan polis amcaları önce beraberliği yakalayarak sonrasın da maçı 6-4 kazanmayı bildiler.Maç sonunda polis amcalarına bir buket çiçek takdim eden gençler dostluk içerisinde geçen maçtan sonra, polislerle maç yapmaktan çok büyük bir keyif ve heyecan duyduklarını dile getirdiler.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a katkılarından dolayı plaket takdim edilirken, Başakşehir ilçe  emniyet müdürü Murat Başıbüyük’e de  teşriflerinden dolayı bir plaket verildi. 5 Mevsim derneği başkanı Muhittin Küçük “ turnuvaya katılan çocuklarımız büyüklerine nazire yaparcasına centilmence nasıl spor yapılabileceğini bizlere gösterdiler. Ben çocuklarımızın hepsinin alnından öpüyorum, bizim maçlarımızın kaybedeni yok, herkes kazanıyor” dedi. Muhittin Küçük ayrıca,bu sene centilmenlik ödülü alan sporcu Rıdvan Dalya’yı örnek futbolcu göstererek ödül verdi. Turnuvaya desteklerinden dolayı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür etti.

Dereceye giren takımlar

10 yaş grubu

1.      Cevdet Kılıçlar Bilgievi – ŞAMPİYON

2.      Mevsim spor                 -  İKİNCİ

12 yaş grubu

1.      Futbol Fırtınası           – ŞAMPİYON

2.      Tayfalar spor              -  İKİNCİ

14 yaş grubu

1.      Muhteşem İkitelli        – ŞAMPİYON

2.      Akşemsettin spor          -  İKİNCİ

16 yaş grubu

1.      Havuzlupark spor          – ŞAMPİYON

2.      Turyap Metrokent spor -  İKİNCİ

18 yaş grubu

1.      Sağlam spor                  – ŞAMPİYON

2.      Yencenmilen spor        -  İKİNCİ

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35