banner32

Başakşehir’de Potanın Şampiyon Kızları Belli Oldu

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında Başakşehir’deki liseler arasında düzenlenen kızlar basketbol turnuvasının final karşılaması nefesleri kesti. Mücadelenin son saniyeye kadar sürdüğü finalde Bahçeşehir Anadolu Lisesi’ni 59-54 yenen TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Başakşehir’de Potanın Şampiyon Kızları Belli Oldu

Başakşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda turnuvalar tüm heyecanıyla devam ediyor. Başakşehir’deki liseler arasında düzenlenen kızlar basketbol turnuvasının finali Başakşehir Emlak Konut Spor Salonu’nda oynandı. Son düdüğe kadar heyecanın bir an olsun düşmediği final karşılaşmasını kazanarak şampiyonluk kupasına uzanan TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi, İstanbul finallerinde Başakşehir’i temsil etmeye hak kazandı.

Madalya ve kupalarını aldılar

Turnuvanın üçüncülük mücadelesinde ise Başakşehir İTÜ İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi ile  Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi karşılaştı. Zorlu mücadeleyi 36-32 kazanan Başakşehir İTÜ İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi, turnuvanın 3’üncüsü oldu. Final karşılaşması sonrasında dereceye giren okullara madalya ve kupaları verildi.

Final karşılaşması öncesinde 3 sayı yarışması heyecanı da yaşandı. Çekilişle belirlenen 5 öğrenci, 3 sayı yarışmasında hünerlerini sergiledi. Yarışmayı kazanan Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Kaan Çankırılı’ya bisiklet hediye edildi.

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35