banner25

Başakşehir’de Filenin Şampiyon Efeleri Belli Oldu

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen Başakşehir liselerarası erkek voleybol turnuvasında şampiyon belli oldu. Şampiyonluk kupasını uzanan Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul finallerinde Başakşehir’i temsil etmeye hak kazandı.

Başakşehir’de Filenin Şampiyon Efeleri Belli Oldu

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları, turnuvaların heyecanıyla hız kesmeden sürüyor. Başakşehir’deki liseler arasında düzenlenen erkekler voleybol turnuvası, final karşılaşmasıyla tamamlandı. Başakşehir Emlak Konut Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesinde Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel İstanbul OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.  

İlk 3 takım madalyalarını aldı

Çekişmeli geçen karşılaşma sonunda şampiyonluğu kazanan Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenecek İstanbul finallerinde Başakşehir’i temsil etmeye hak kazandı. Özel İstanbul OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2’nci olduğu turnuvada Başakşehir Birey Okulları ise 3’üncülüğü elde etti. Final karşılaşması sonrasında turnuvada dereceye giren takımlara, madalyaları ve ödülleri verildi.

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35