banner25

Yazarımız Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Aday Adayı

Yazarımız Hekimoğlu Süleyman Özcan Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Aday Adayı oldu

Yazarımız Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Aday Adayı
Hekimoğlu Süleyman Özcan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığınız hayırlara vesile olsun, Aday adayı olmaya nasıl karar verdiniz ?

Çevremin istek ve talepleri karşısında Ak Parti çatısı altında ülkeme hizmet etmek adına aday adayı oldum.Nasip kısmet olur aday gösterilir seçilirsek ülkemizin gelişimi için elimizden geleni yapacağız. 

Biz sizi yakından tanıyoruz ama okuyucularımızda tanıması açısından bir daha soralım, Hekimoğlu Süleyman Özcan kimdir?

Ben 1983 Muş - Bulanık doğumluyum. İlkokulu Şehittahir Köyü İlk ve Ortaokulunda okudum. Ardından Malatya Battalgazi İmam Hatip Lisesi, ardından da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. Aynı zamanda profesyonel Grafik Tasarımcısıyım.

Peki, Yazarlık ve gazeteciliğe nasıl başladınız?

Yirmi yaşımda ilk kitabım yayınlandı. Gazetecilik hayatına ise 2004 – 2007 arasında Akit Gazetesi okur postasına gönderdiğim makalelerim ve araştırma dosyalarımın yayınlanması ile başladım. Ak Parti Ataşehir Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdoğan’ın Genel Yayın yönetmenliği yaptığı Muş Vakfı’na ait “Muş Postası Gazetesi'nde” köşe yazarlığa devam ettim. 2008'de yazmaya başladığım Gazeteci Hüseyin Çetiner’in imtiyaz sahibi olduğu İstanbultimes gazetesinde/gazetemize halen köşe yazarlığına devam ediyorum.

Şunu da belirtmek isterim; Hüseyin Çetiner Ak Parti’nin önemli kademelerinde görev almış değerli bir isim ve Ak Dava uğruna hapis dahi aldı, bu vesileyle ona da teşekkür ediyorum.

Televizyonculukta yapıyorsunuz, ne zaman ve nasıl başladınız?

Evet gazetemize ait istanbultimes.tv de “Hekimoğlu Süleyman ile "Halkın Sesi" adlı programda, programcı ve sunuculuk yapıyorum. İnşallah yakın zamanda uydu yayınına girecek. Eli kalem tutan biri olarak her platformda fikirlerimi insanlarımız ile buluşturmak için buna karar verdim.

Kaç kitabınız var, ayrıca kitaplarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Yayınlanmış 7 kitabım bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla: H yayınlarından 2004 yılında yayınlanan "Hayat Serüvendir" ve “Ondan Sonra Gelen Sevgi” kitaplarımdır. Ardından da 2007 yılında 3. Kitabım "Kürt Tarihi Aşiretler ve İsyanlar" Akis Yayınları tarafından yayınlandı ve şu ana kadar 5. baskısını yaptı. Aynı yıl Anadolu Ajansı en çok satan kitaplar arasına girecek olan 5. kitabım "Kanla Islanan Aşk" Karma Kitaptan çıktı. Bu kitap "Demokratik Açılım ve Kardeşlik Projesine" katkılarından dolayı dönemin Kültür Bakanı Ertuğrul Günay tarafından arandım ve tebrik edildim. Bu görüşmemiz AA tarafından haber hâline getirildi. Kanla Islanan Aşk kitabı daha sonra Akis Yayınlarından 2. ve 3. Baskıları tekrar yaptı. 2009'a gelindiğinde "Sadaka" adında ki kitabım Çise Kitap tarafından yayınlandı. 2011 yılında ise "Eve Dönüş" kitabım Akis Kitaptan yayınladı. Son Kitabım "Kürt Sorununun Anatomisi" 2012'de Paradoks kitap tarafından yayınlandı. Bu kitap; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilerleyen "Çözüm süreci ve demokratik açılım projesi" ile birebir örtüşüyor.


Ka
ynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer faruk
Ömer faruk - 9 yıl Önce

Hocam desteğimiz sizinle.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35