banner25

Umut Oran;Erdoğan’ın kardeşim sözünden korkuyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)genel başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Umut Oran Başakşehir ilçe örgütünce Kayaşehir Mahallesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Umut Oran;Erdoğan’ın kardeşim sözünden korkuyorum
HABERİN GALERİSİ
Umut Oran benzinlik

Umut Oran benzinlik

Açılış konuşması Karabat’tan 
 
CHP Başakşehir ilçe başkanı Mali Müşavir Özgür Karabat kahvaltılı toplantıda yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi “ Kayaşehir Mahallemizde şu an 29 bin seçmen mevcut. Yakın bir süre içinde bu mahallemiz seçmen sayısı en fazla olan iki mahallemizden birisi olacak” dedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Karabat Konuşmasına şu şekilde devam etti “ Buranın inşaatını TOKİ yapmış olabilir ama bedelini ödeyen sizler olduğunuz için buranın sahibi de sizsiniz dedi. Bu mahallemizde ne yazık ki belediye ve TOKİ tarafından henüz yeterli hizmet gelebilmiş değil. Hizmet eksikliğinden dolayı bir çok yurttaşımız Kayaşehir’i dağbaşı olarak görüyor. CHP iktidarında burası da diğer mahallerimizde yeterli hizmeti alacak dedi.
 
Konuşmasını Ak Parti Başakşehir ilçe teşkilatının kendi parti üyelerini haberleri olmadan bir şekilde üye yaptıklarını ifade ederek buradan AKP yöneticilerine seslenmek istiyorum.Üyelik pazarda sokakta yağılacak bir işlem değildir. Çakma üyelerle bizim üye sayımız şu veya budur diyerek övünmek bir siyesi parti ilçe yöneticilerine yakışmaz diyerek bilinçsiz üye yapılmasına karşı olduğunu ifade etti.
 
Umut Oran Başbakan kime kardeşim dediyse bugün bertaraf olmuş durumda
 
CHP genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Umut Oran Partisi Başakşehir ilçe örgütünce düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilginç konulara temas etti.
 
Oran Başbakan Erdoğan Libya lideri Muammer Kaddafi’ye,Mısır lideri Hüsnü Mübarek’e kardeşim dedi bugün bunların hiç birisi grev başında değil. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e de kardeşim demiş ti ama şu an ikisi arasında adını koyamadıkları ciddi bir kavga var yakında bu kardeşlik de bitecek gibi görünüyor dedi.
 
Erdoğan daha bir sene önceye kadar kardeşlim dediği Beşar Esed ile birlikte tatil yapıyordu. AB.ABD,Arap birliği dururken Başbakan Erdoğan’ın öne atılıp daha düne kadar komşularımızla sıfır sorun politikası oluşturacağız dediğini unutmuş gibi bugün tüm komşularımızla kavgalı durumdaysak burada ülkemizin menfaatleri korunmuyor demektir
dedi.
 
Ülkenin gündemi İdam ve 18 yaş seçilmesi değil
 
Oran kahvaltıya katılanlara sizlere sorsam inanıyorum ki hiçbirinizin gündeminde idam da 18 yaşındaki kişilerin seçilme mevzusu yoktur. Başbakan Erdoğan bilinçli olarak gündemi değiştirmek adına uçuk saçık teklifler öne sürerek halkı meşgul ediyor. Ülkemizin gerçek gündemi ekonomik sorunlar,işsizlik,terör iken ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör konusunu siyasi işlerin üstünde tutarak müzakere edelim önerisi AKP tarafından kabul edilmedi dedi.
 
AKP iktidara geldiği zaman terör bitme noktasın gelmişti ama mücadele yerine müzakere dedikleri için bugün ülkenin her yerinde şehit veriyoruz
 
CHP genel başkan yardımcısı Oran ülkenin bir çok konuda güzel idare edilmediğinden bahsederek sıkıntıların sebebi on yıllık AKP iktidarıdır dedi. Ben bir genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili olarak basit ve kısır çekişmeleri konuşmak istemiyorum. Ama hükümet o kadar gündemi yanlış yerlere çekiyor ki neden böyle yaptıkları anlamak hiç de kolay değil dedi.
 
Oran sözlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kime kardeşim demişse başına bir şey gelmiş veya gelecek. Ben bu konuda çok korkuyorum deyince katılımcılar kendisini alkışladı.
 
Başakşehir İlçe Başkanımız Özgür Karabat ve yönetiminin yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile önümüzde yapılacak 4 tane seçimde Başakşehir’de birinci parti olacağımızdan şüphem yok dedi.
 
Oran CHP ilçe başkanı Özgür Karabat ve ilçe yöneticileri ile esnaf ziyareti de yaptı.
 
Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35