banner25

Teşkilatın içinde bir aday adayı ; İslam Kanıtoğlu

Ak Parti İstanbul’ da temayül gününün yaklaşması ile bir çok aday adayı da kendisini tanıtmak için sahneye çıktı. Ancak Sanayici iş adamı İslam Kanıtoğlu zaten teşkilatın içinde gelen bir aday adayı.

Teşkilatın içinde bir aday adayı ; İslam Kanıtoğlu
İstanbul 2.Bölge ilçeleri içinde önemli bir yeri olan Fatih Ak Parti’de teşkilat başkanlığı yapması çok önemli bir  avantaj 

S
iyasetin uzun soluklu  bir çalışma olduğunu ifade eden sanayici İş adamı İslam Kanıtoğlu Ak Parti  Fatih ilçe başkanlığında uzun süre teşkilat başkanlığı yaptığı dönemden günümüzü partinin bir çok kademesinde gmrevler üstlendiğini ifadee ederek tarlada iziolanın gözü hasatta olmalı diyerek bu dönemde teşkilat içinden gelen kişilerin TBMM.ne taşınması gerektiğini ifade etti.

Gazetemizin sorduğu sorulara samimi cevaplar veren İslam Kanıtoğlu şansı yüksek görülen  aday adatyları içinde yer alıyor 
 
Üsküdar’da belediye başkan aday adayı idiniz o kısmet olmadı neden bu seferde TBMM.ne adaysınız ?

Bakınız Ak Partimizin kurucu genel başkanı şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdopan Beyoğlu’nda Belediye başkan adayı oldu.Seçilecek kadar oy alamadığı için hedefine ulaşamadı.Sayın Erdoğan  siyasi mücdelesini bıraktımı hayır. Bu sefer Milletvejkili aday oldu.İlk önce seçildi.Daha sonra tercihli sitesmden dolayı Mustafa Baş ‘ın yaptığı itiraz ile kazandığı  vekillikte gitti. Peki pes edip işin peşini bıraksaydı önce İBB başkanı,sonra Başbakan daha sonrada Cumhurbaşkanı olabilir miydi. Evet biz de 30 Mart 2014 yerel yönetim seçimleri öncesi Partimizden Üsküdar Belediye başkan adayadayı olduk. Partimiz görevi  Av.Hilmi Türkmen arkadalımıza tevdi etti. Biz de o aşamdan hemen sonra partimizina dayı için kolları sıvayıp çalışmaya başladık. Biraz öncede dediğim gibi siyaset çok uzun soluklu bir iştir. Biz de ülkemize siaysi olarak hizmet etmek isteriz.

İstanbul 2.Bölge ilçelerini ne kadar tanıyor sunuz ?

Fatih ilçesinde  Partimizin teşkilat başkanlığı görevi yaptım. Yıllardır İstanbul’da ikamet eder ve burada ticaret yaparız.Elbetteki 2.Bölgeyi oluşturan ve Zeytinburnu ile başklayıp Sarıyer’e kadar devam eden 12 ilçemizin ihtiyaç ve taleplerini çok iyi biliyorum. Fatih değil İstanbul 2.bölgenin Türkiye’nin  her vilayetinde insanı bağrına basan bir ilçedir. Bize Zeytinburnu’nun da,Fatih’inde,Esenler’ inde ,Bayrampaşa’nın da,Şişli’ninde,Sarıyer’inde velhasılı diğer ilçelerimizin de  sıkıntı,sorun,talep  ve isteklerini çok iyi biliyoruz. Allah nasip eder tenmayül’de ciddi bir oy alır ve partimiz tarafından aday gösterilirsek bu sefer de plan ve projelerimizi açıklayacağız inaşah.

Peki Parti üyeleri yani tenmayülde oy kullanacak kişiler neden size oy versin ?

Çok doğru ve makul bir soru. Evet  1 Mart 2015 de oy kullanacak olan Ak Parti mensupları neden İslam Kanıtoğlu’na oy versin ? Bu sorunuza  şu cevabnı vernek isterim.

Herşeyden önce Ak Parti teşkilatlarının oylarına paraşüt ile inerek talip değilim. Partimiz kurulduğu günden beri kendi gücüm orabında maddi ve manevi olarak elini taşın altına koyan bir partiliyim. Birincisi bu özelliğimden dolayı oylarını hak ettiğimi düşünüyorum.

İkinicisi bir ülkenin kalkınması için olmazsa olmazı olan sanayicilerin sorun ve sıkıntılarını bilen bir sanayiciyim. Ülkemizin kalkınmasıiçin her vilayetimizde ve ilçemizde bölgeye uygun bir fabrikanın kurulması adına çaba sarf edeceğim için bana oy vereceklerini düşünüyorum.

Üçüncüsüde vilayetimiz olan İstanbul ve ülkemin kalkınması için gece gündz ekonomik kaygılardan  arınmış birisi olarak çalışmaya talip olduğum için bana sahip çıkmalarını talep ediyorum.

Son olarak Ak Parti teşkilatları içinde  temayülde oy kullanacak olnalara  neler  söylemek istersiniz ?

Bence sandık başkanımızdan il başkanımıza kadar partimizin her kademesindeki partili dostlarımızın ülkeyi başarılı bir şekilde yöneten Ak Parti’ye katkı yaptıkları için hepsine teşekkür ederim. Temayülde oy kullanacakları zaman mutlaka ülkeye hizmete decek adaylara oy vermelerini rica ediyorum. 1 Mart 2015 de yapılacak olan İstanbul Temayül yoklamasının partimiz ve ülkemiz için hayırlara veşle olmasını dilerim.  Bu arada İstanbul Times Gazetesi vewww.istanbultimes.com.tr haber portalı olarak da sesimizi duyurduğunuz için sizlere de teşekklür ederim.
İslam KANITOĞLU KİMDİR ?
1971 Yılında Trabzon Of ilçesinde doğdu. İlk , orta ve lise eğitimini istanbulda tamamlayan Kanıtoğlu Yüksek öğrenimini BREYER STATE ÜNİVERSİTY’de işletme ve iş yönetimi bölümünden mezun olarak tamamladı.
Aynı zamanda Sanayici kimliği ile de tanınan İslam KANITOĞLU üretiminin tamamını Avrupaya ihraç eden demir – çelik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikası mevcuttur.  Spor ile yakından ilgilenen ve spora da destek veren KANITOĞLU  Türkiye KARATE Federasyonu yönetim kurulu üyeliğini de sürdürmektedir. Siyasette 25 Yıl Aktif Görev üstlenen  İSLAM KANITOĞLU Akparti Fatih kurucularındandır.
Bu Sürede ;
-Fatih İlçesi Teşkilat Başkanlığı
-Fatih İlçesi Seçim İşleri Başkanlığı
-Fatih İlçesi Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı
-2009 Yılında Fatih Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanlığı
-2014 Yılında DİYERBEKİR İL S.K.M. Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.
 Kendini Ülkesine Hizmete Adayan İslam KANITOĞLU Sivil Toplum Kuruluş Örgütlerinde ise ;
 -SANİAD Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği
-İSO Meslek Komite Üyeliği
-Kültürlü Gençlik Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.
 Orta Düzeyde İngilizce bilen İslam KANITOĞLU Evli ve 4 çocuk babasıdır.
İstanbul Times Yayın Grubu olarakl İslam KANITOĞLU’na  Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adaylığı Yolunda Başılar diliyoruz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35