banner32

Saadet'ten Milli İktidar Şöleni

7 HAZİRAN 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde ittifak kararı alan Saadet ve Büyük Birlik partileri, Milli İktidar şöleni programı düzenledi.

Saadet'ten Milli İktidar Şöleni
 Salonda ki sloganlar dikkat çekici idi

Seçimlere iki hafta kala adını milletin koyduğu Milli İttifak büyük bir coşkuyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partisi (SP) Başakşehir İlçe Başkanlığının tertip ettiği Milli İktidar Şölenini Başakşehir'deki Salon Olimpia'da büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Salonun izleyicilere ayrılan bölümü tamamen doldu. Salondaki bütün katılımcılara bayrak dağıtıldı. Katılımcılar ellerindeki bayrakları havada sallayarak Saadet Partisi'nin seçim müziği olarak kullandığı şarkılara eşlik ettiler. Program Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen ve BBP Başakşehir İlçe Başkanı Uğur Bay'ın selamlama konuşmalarıyla başladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan ilçe başkanları, rahmetli Genel Başkanları Prof.Dr. Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda gideceklerini söylediler. Güşen ve Bay, seçim için hedeflerinin büyük olduğunu belirterek Milli İttifak’ın iktidar olacağını ifade ettiler. Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan ve şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu için hazırlanan sinevizyon gösteriminin ardından SP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarından Orhan BABACAN, Güven KÜÇÜKHÜSEYİN, Mustafa DUMAN ve Tuncer KOĞA birer konuşma yaptılar. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mesut DOĞAN, salona girdiğinde sevgi seli nedeniyle yürümekte bile zorlandı.

Şenlik havasında gerçekleşen programda Mesut DOĞAN'ın kürsüye çıkmasının ardından salondaki gençler uzun süre slogan attılar. Adaletin kestiği parmak acıyor Bir ülke için en değerli şey birlik ve beraberlik olduğunu bunu sağlayacak en önemli noktanında hukuk olduğunu ifade eden DOĞAN,"Adaletin kestiği parmak acıyor  artık...Hukuk Türkiye'de kadavra haline getirildi. Bu ülkenin bu hale gelmesinde mecliste bulunan bütün partilerin suçları vardır. Türkiye'de maalesef son 10 yılda  bazı kurumlar itibarsızlaştırıldı. Bazı kurumlarında içi boşaltıldı. Ama bu noktada muhalefet partileride yapmaları gereken ödevlerini yerine getiremediler." dedi. Gerçek Sorunlar Konuşulamıyor Mesut DOĞAN, "Türkiye'de en büyük sorun malesef sorunların konuşalamamasıdır. Sorunlar konuşulacak olduğu takdirde bile hemen sorun yanlış yerden tartıştırılarak sıkıntılar daha büyültülebiliyor." dedi.

DOĞAN konuşmasının devamında, Dün iktidarın ergenekon hakkında takındığı tavırla, şu anda ergenekondan mağdur olan insanlar hakkında söylediği sözler bellidir. Peki  aynısını yarın, iktidarın paralel olayıyla ilgili söylemeyeceğini nerden bileceğiz çıkışında bulundu. Doğruya Doğru Yanlışa Yanlış İktidarın doğrularını tebrik ettiklerini yanlış yaptığında ise doğrusunu söyleyerek uyardıklarını ifade eden Mesut DOĞAN,"İktidar hiç mi güzel bir şey yapmadı? Kocaman kocaman okullar yaptı, Muhteşem adalet sarayları yaptı, muhteşem hastaneler yaptı. Ama burdaki sıkıntı şu... Türkiye'de gerçekten çok güzel okullar var ama merkezinde eğitim yok. Eğitimin ruhu yoksa yaptığın binanın bir anlamı yok.  Güzel hastaneler var ama merkezinde sağlık yok Evet, bu ülkede son on yılda çok büyük AVM’ler yapıldı ama hiç birinin içerisinde esnaf yok.  Güzel adalet sarayları var ama içinde adalet yok. İnsaların şüphesi var. Şüphenin olduğu yerde adalet olmaz. Adaletin olmadığı yerde mutlaka ama mutlaka zulüm olur Devletin öncelikli görevi hırsızı yakalamak değildir. Devletin öncelikli görevi hırsızlığı engellemektir, yolsuzluğu engellemektir. Yani bu konularda sonuca yatırım yapmak en son mecburiyet noktasında olacak bir duruştur." dedi. Kürtlere en büyük zulmü PKK yapmıştır Kürtlere yapılan zulmü sert bir dille eleştiren DOĞAN,"Doğuda kürt kardeşlerimize elbetteki yanlışlıklar yapılmıştır. Elbetteki zulmedilmiştir.Ama başta inançlarından dolayı, kimliklerinden dolayı... Altını çizerek söylüyorum, Kürt kardeşlerimize en büyük zulmü PKK yapmıştır.  Dün kürt kardeşlerimize yapılanlar ne kadar yanlışsa, bugün onların adına yapılanlar çok büyük yanlıştır. Dün özelikle ama özellikle PKK bu millete gösterilerek kürt kardeşlerimizin ötekileştirilmesi ne kadar yanlış ise, bugünde özellikle kürt kardeşlerimiz gösterilerek  PKK'nın legalleştirilmesi o kadar tehlikeli o kadar yanlıştır Biz bu ülkede ayrımcılığa karşıyız, bölücülüğe karşıyız, işbirlikçiliğe karşıyız." ifadesi kullandı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35