banner32

Saadet Partisi iktidardan daha aktif

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı, her ay düzenli olarak yaptığı basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıyı, bu ayda 24 Şubat 2013 Pazar günü ilçe merkezinde gerçekleştirdi.

Saadet Partisi iktidardan daha aktif

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı, her ay düzenli olarak yaptığı basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıyı, bu ayda 24 Şubat 2013 Pazar günü ilçe merkezinde gerçekleştirdi.

Kahvaltıya basın mensuplarının yanı sıra Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa KAYA, TV5 Genel Koordinatörü Mustafa GEÇER, İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN ve İlçe Yönetim Kurul üyeleri katıldı.

Toplantının ana gündemi, vefatının 2. sene-i devriyesi olan merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ı anma programları konusunda basını bilgilendirmekti.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa KAYA, 27 Şubat - 2 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek “Erbakan Haftası” etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Türkiye genelinde 296 noktada düzenlenecek konferans, sempozyum ve seminerlerle son 50 yılda Türkiye’ye damgasını vuran bir siyasi deha, dava adamı merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama programları düzenleyeceklerini belirtti.

25 Şubat 2013’de ilçe teşkilatları olarak 5’erli gruplar halinde merhum Hocamızın Merkezefendi’deki kabri başında bulunarak, gelen misafirleri ağırlama ve ikramda bulunma görevi üstleneceklerini söyledi.

27 Şubat 2013 tarihinde tüm İstanbul İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları olarak saat 15.30’da hocamızın kabri başında bir araya gelineceğini belirten İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, aynı gün yatsı namazına müteakip Fatih Camii’nde de bir program düzenleneceğini belirtti.

Yaklaşık 11.000 kişinin katılımı beklenen programda, 7 tane hafızımızın Kur’an tilaveti yapacağını ve gelen misafirlere ikramda bulunulacağını söyledi.

Diğer taraftan İstanbul ilçe teşkilatları olarak bütün ilçelerde belirlenen camilerde hocamızı anma programları düzenleneceğini belirtti.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı olarak da 17 Mart 2013’de detayları daha sonra belirtilecek olan hocamızı anma programı yapılacak.

Toplantıya katılanlardan TV5 Genel Koordinatörü ve Hatay eski Milletvekili Mustafa Geçer de 28 Şubat sürece hakkında bilgi verdi.

Refah Partisi’nin iktidarı döneminde kısa sürede büyük iş başardığını gördükleri merhum hocamız Erbakan’ı içten ve dıştan yıkma politikası uyguladıklarını söyledi.

Hocamızın en büyük eseri olan D8 projesini hayata geçirmesinin ardından batılı ülkeler, sömürü düzenlerine çomak sokmak olarak gördüklerini belirterek, bunun neticesinde de içteki işbirlikçileriyle harekete geçerek Refah Partisi iktidarını yıkmaya çalıştıklarını söyledi.

Erbakan hocamız tarafından kurulan partilerin kapatılma sebebinin laikliğe odak olarak gösterildiğini belirten Mustafa Geçer, laikliği bahane ederek kendi çıkarlarına engel olacağını düşünürek partilerini kapattıklarını söyledi.

Toplantıya katılanlara dağıtılan basın bildirisinin metni :

Asrın Lideri Erbakan

Prof. Dr Necmettin Erbakan Hocamız, 1969 yılında Konya’dan bağımsız aday olarak  Millî Görüş hareketini başlatmıştır.

Kendisine “Bir çiçekle bahar olur mu?” diyenlere;  “Her bahar bir çiçekle başlar” diye cevap vererek, milletimize hep ümit aşılamıştır.

Milli Görüş Hareketi, çaresizlikten daralan yürekleri heyecanlandırmış; inancından dolayı horlananlar, sömürü ve rantiyenin zulmüne maruz kalan milyonlar artık Erbakan’ca düşünmeye başlamıştır.

Bu mazlum millet Erbakan ile birlikte ayağa kalkmış; ağır sanayi hamlesiyle fabrika yapan fabrikalar ülkemizin önünü açmıştır. Böylece devletimizin geri kalmışlık zincirleri de kırılmıştır.

Türkiye’miz ve Orta doğu üzerine planları olan Siyonist güçler ve işbirlikçileri, yapılan millî ve manevî kalkınmadan rahatsız oldular. Millî Görüş, Siyonistlerin planları önünde  en büyük engel olarak görüldüğü için, bu millî hareketi hep yok etmeye çalıştılar.

Değerli kardeşlerim!  Milli Görüş Lideri Muhterem Erbakan Hocamız  her zaman olduğu gibi hasta yatağında dahi dâvâsına devam etmiş teşkilat mensuplarına heyecan vermiştir.

Hastanede Hocamızı ziyaret eden Şevket KAZAN Bey,

“Hocam! İstanbul Başakşehirde bir konferansa davet ettiler. Oraya gideceğim. Bir emriniz var mı?” dedim.

“Arkadaşlara Selâm söyle” dedi.

Ve böylece ayrıldık… Ertesi günü İstanbul’a gittim.

Cumartesi günü Başakşehir’de ki 28 Şubat Konulu Konferansa katıldım.

Konuşmaları yaptık. Pazar günü sabahleyin Ankara’ya döndüm.

Geldikten 15 dakika sonra…  Oğuzhan ASİLTÜRK Bey aradı.

Şevket! Hocamız şu anda yoğun bakıma alındı. Hastaneye gelsen iyi olur, dedi.

Erbakan Hocamızı son görüşüm Cuma akşamı ve Teşkilata gönderdiği son selâm da Başakşehir’e oldu”

Türkiye’de birçok projeye imza atan Erbakan Hocamızın bir projesi de şu an bulunduğumuz yerdir. Başakşehir Mahallesinin sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleri tüm detaylarına kadar merhum Hocamızın direktifleriyle gerçekleştirilmiştir.

Biz, Millî Görüşçülere için “Önce Ahlâk ve Maneviyat” temel ilkedir.

27 Şubat 2011 de  Allah’ın rahmetine kavuşan Erbakan Hocamızın vefatı dolayısıyla,  24 Şubat-02 Mart  tarihleri “Erbakan Haftası” olarak ilan edilmiştir.

Bu vesileyle 27 Şubat Çarşamba günü saat 15.30’ da Erbakan Hocamızın sevenleri tarafından kabri ziyaret edilecek; yatsı namazını mütakiben dünyaca ünlü hafızlar tarafından Fatih Camii’nde Kuran-ı Kerim tilavet olunacak ve okunan hatm-i şeriflerin duası yapılacaktır.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35