banner25

Saadet Partisi Başakşehir arı gibi çalışıyor

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanlığı Belediye başkan adayları Neşet Çevik'i başkan yapmak için inançlı ve kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisi Başakşehir arı gibi çalışıyor
Saadet Partisi Başakeşhir İlçe Başkanı Emekli eğitimci Yusuf Güşen Toplumun Saadete ihtiyacı var dedi

Kahvaltılı tanıtım toplantı öncesi bir selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Yusuf Güşen hepimiz Başakşehir'e evlatlarımız sağlıklı bir ortamda büyüsün diye geldik. Maaslef bugün her ilçe gibi Başakşehir'de de sağlıklı bir ortanm bulabilmek artık çok zor. Biz Milli görüş hareketi olarak yıllardır önce Ahlak ve Maneviyat derken evlatlarımızı dinini diyanetin bilen birer insna olarak yetiştirmeyi düşünüyorduk. Sistem bugün geleceğimiz olan çocuklarımızı anne ve baya yabancılaştırıyor. Biz bu yabancılaştırmanın önüne geçecek tek partiyiz. Bugün burada blok yöneticilerimiz ve basın mensuplarımız var adayımıza sahip çıkın Ahlak ve Maneviyatı hakim kılalım dedi.

Önce Ahlak ve maneviyat diyerek çalışmaya başlayan Neşet Çevik halktan takdir görüyor  

Uyuşturucunun ilkokul çağına kadar indiğini ifade eden Saadet Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Neşet Çevik güzel projeleri ile Başakşehir'in sorunlarını çözmeye aday bir başakna namzedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Saadet Partisi ilçe başkanlığı Başakşehir 1.Etap Kiptaş Çarşı da Bulunan Cızbız Köfte'de 1.Etap blok yönetcileri,basın mensupları ve parti yöneticileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Selman Esmerer'inde katıldığı kahvaltılı toplantıda Neşet Çevik projelerini  ve çözüm önerilerini ortaya koydu.

Çevik
özellikle Ahlak ve maneviyat konusunda evatlarımızın büyük tehlikelerle karşı karşıya olduğunu vurgulayarak resmi kayıtara göre sadece Şahintepe mahallemizde 570 gencimiz uyuştucuya teslim olmuş durumda dedi. Bu sayının her geöen gün arttıpını ifade eden Saadet Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Neşet Çevik ne kadar varlıklı olursanız olun,ne kadar konforlu binalarda oturursanız oturun evladınız elinizden kayıp gidiyorsa sahip olduğunuz lüks evler ve ürünler sizi mutlu etmez dedi.

Saadet partisinin yıllardır "Önce Ahlak ve Maniyat " sözü bugün daha gerekli hale gelmiştir diyen Neşet Çevik uzun ve detaylı bir konuma ile kendisini izleyen kişilere yapacağı çalışmaları anlattı.

SP İBB adayı Selman Esmer'er çalışmak bizden takdir Allah'tan dedi

Saadet Partisi İBB adayı İş adamı Selman Esmerer 'de birer konuşma yaparak Saadet kadroları azim ve inançlı bir şekilde çalışıyor. İnşallah 30 Mart 2014 de İBB yi alarak temiz bir belediye kuracağız dedi. Esmerer İBB de yapacakları projelerini de anlatığı konuşma izleyenlerin beğenisini topladı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35