banner32

Özgür Karabat’tan görkemli aday adaylık açıklaması

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçim için İstanbul 3.Bölgede CHP aday adayı olan Mali Müşavir Özgür Karabat Esenyurt Boy davet salonunda yaptığı aday tanıtım toplantısına önemli parti yöneticilerinin çoğunlukta olduğu 2.000'den fazla kişi katıldı.

Özgür Karabat’tan görkemli aday adaylık açıklaması
 „O Hepimizin Kardeşi“

 2014 Yerel Seçimlerinde CHPnin Başakşehir Belediye Başkan Adayı olan Karabat, toplumun her kesimini kucaklayan kampanyası ile adından söz ettirmişti. Özellikle CHP Başakşehir İlçe Başkanlığıdöneminde yaptığı çalışmalar ile Halk tarafından “Atom Karınca” ünvanı verilen Karabata,Örgüt üyeleri O Hepimizin Kardeşi” diyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekillerini belirlemek için CHP içinde Ön seçim kararının alınması ile birlikte, Karabatörgüt üyeleri tarafından aday adaylık için teklif yapıldı.

Örgütün bu çağrısına karşılık veren Karabat, binlerce partilinin katıldığı programda İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Programa CHP İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Milletvekili Aday Adayları, Kadın ve Gençlik KollarıBaşkanları ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticileri, Mahalle Muhtarları, Ulusal ve Yerel Basın Temsilcileri ve Örgüt Üyeleri katıldı.

Programda konuşan Karabat şunları söyledi;

Herkes protokol, herkes halk...

Birbirinden önemli konuklar için bile protokol ayrımı yapılmayan Aday adaylık tanıtım toplantısı adeta birbirini çok seven ve sayan binlerce dostun hasret giderdiği bir şölen niteliğinde idi.

CHP'den İstanbul 3.Bölge aday adayları olan Rıdvan Budak,İsmail Çelebi, Rıza Akpolat,Sait Yücel,Mehtap Albayrak ,Utku Öztürk, Hüseyin Aksu,Bektaş Davutoğlu,Hikmet Çelik, başta olmak üzere  çok sayıda aday adayı Özgür Karabat'ın tanıtım toplantısına katılıp hem arkadaşlarına destek verdiler hem de binlerce kişiye adlarını duyurma imkanı buldular.

CHP Başakşehir ilçe örgütü tam kadro eskimeyen başkanlarının yanındaydı

CHP Başakşehir ilçe başkanı sanayici iş adamı Kazım Özeren,Meclis üyeleri İş adamı Cemal Doğan, Nizamettin Kümeç,Erdoğan Dulkadir,Cemal Solmaz,Ayhan Geygel başta olmak üzere ilçe yöneticileri,kadın kolları gençlik kolları örgüt mensupları
 Özgür Karabat'ı önemli  gününde yalnız bırakmadı.   

Özgür Karabat'ın konuşması sık sık davetlilerin alkışları ile kesildi 

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan CHP İstanbul 3.bölge milletvekili aday adayı Mali Müşavir Özgür karabat konuşmasına şu şekilde başladı ;

2014 Yerel Seçimlerinde CHPnin Başakşehir Belediye Başkan Adayı olan Karabat, toplumun her kesimini kucaklayan kampanyası ile adından söz ettirmişti. Özellikle CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ile Halk tarafından “Atom Karınca” olarak anılmaya başlandı.

Karabat ; Bu ülkede bir gün mutlaka güneş doğacaktır

Bugün burada, mücadeleye adanmış, davasına inanmış cesur insanların heybetli bakışlarını

görüyorum .

 

Bugün burada, zafere şahlanmış, dayanışmaya güç katmış,  kalbine özgür cümleler yazmış şanlıyüreklerin atışını  hissediyorum.

 

Bugün burada, kahramanlık hikayesi yazmaya hazır yürekli insanlar görüyorum.

 Bugün burada, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin MELODİSİNİ, zalimin zulmüne dur diyenlerin isyan ezgisini, BU VATANIN  taşını, toprağını, akan derelerini canları pahasına sahiplenen kalplerin HES  DİRENİŞCİLERİNİN  gür çığlığını dinliyorum.

Ve şunu çok iyi biliyorum ki;

Sizler bozuk düzene böyle meydan okudukça, bizlerin feryadı sizlerin desteğiyle dağ gibiçoğaldıkça, bu ÜLKE semalarında mutlaka güneş doğacaktır, günü geldiğinde bozuk düzeninçarkı mutlaka kırılacaktır…

Bunun kahramanları sizler olacaksınız…

Ve siz cefakar,  yürekli insanlar bu kahramanlık destanı yazmak için koşarken,

Bende sizlerin bir kardeşi olarak,Bu asil koşunun fedakar bir neferi olacağıma,nefes aldığım her anımda ülkemin özgür insanları için emek koyacağıma,Adalet duygusundan asla ayrılmayacağıma,Sizlerin sesi ,Sizlerin umudu olacağıma,Ve o bizim kardeşimiz diyen sizlerin,Kardeşi olacağıma

Namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.

Konuşma metinin devamı www.istanbultimes.com.tr de yayında…

www.istanbultrimes.tv de haberin görüntülü kısmını izleyebilirisniz...

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35