banner29

Neşet Çevik Gündem'in canlı yayın konuğu oldu

Saadet Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Ulaşım uzmanı Neşet Çevik Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu gündem programının canlı yayın konuğu oldu..

Neşet Çevik Gündem'in canlı yayın konuğu oldu
ÇEVİK;Önce ahlak ve maneviyat diyerek gençlerin sorunlarına eğileceğiz dedi

Hüseyin Çetiner'in İmar,Ulaşım,çevre,sosyal ve kültürel çalışmalar ile alakalı sordupu her soruya Saadet partisi adayı tecrübeli belediyecei Neşet Çevik sorulan tüm sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

Çevik Programda şunları söyledi "Saadet partisinin geldiği misyon olarak belediyecilikte sicilimiz temizdir.Biz Refah partisi olarak belediyeleri aldığımız zaman rüşvet alan da veren mel'undur yazan bir davanın adamlarıyız.

Şu an başakşehir'de resmi rakamlara göre binlece gencimiz uyuşturucunun pençesine düşümüş durumda. Kasalarımız para dolu olsa ama gençlerimiz uyuşturucunun batağına düşse o paranın ne bize ne de ükeye faydası olmaz.Bunun için biz 30 Mart 2014 de belediye'yi kazandığımız zaman ilk iş olarak ilçede görevli tüm kamu görevlileri ile bir tıplantı yaparak gençlerin eğitimi ve uyuşturucu başta olmak üzere kötü alşkanlıklardan korumak için elimzide geleni yapacağız"
dedi

Neşet Çevik'in konuşmasının tamamını izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.



//istanbultimes.tv/v/13711/huseyin-cetiner-ile-gundem-in-konugu-neset-cevik#.UtLJltJdVlk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35