banner32

MHP’li Kaya’dan Uysal’a soru bombardımanı

MHP Başakşehir Belediye başkan adayı Mali Müşavir Muharrem Kaya yerel medya mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

MHP’li Kaya’dan Uysal’a soru bombardımanı
 Başkan adayı Kaya Mevlüt Uysal’ın başkanlığı döneminde aşırı zenginleştiğini  iddia ederek servet düşmanı değiliz ama sayın başkan da bu parayı nereden kazandığını açıklamalıdır dedi.

Kahvaltı sohbeti ile dost çerçevede başlayan program akışı, MHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaya'yın '' Mevlüt Uysal yolsuzluk dosyaları '' konulu sunumuyla beraber ortaya konan birbirinden çarpıcı iddialarla birden hareketlendi.

Kaya,toplantıda Başakşehir belediye başkanı  Mevlüt Uysal’ın Yalova da eski ortaklarından ayrıldığını 400 yatak kapasitesi olan RİZOM otel için ortaklarına ne kadar para ödediğini ve bu kaynağı nereden bulduğunu açıklamasını istedi. Kaya Uysal’ın Çanakkale’de başka bir otelin temelini attığını iddia ederek belediye balkanımı otel işleticisi mi bilmek istiyoruz dedi.

MHP adayı Muharrem Kaya temiz siyaset ve teniz toplumdan yana olduğunu ifade ederek halkın yönetimine talip olan idarecilerin Emlakçılık ve Ticarete görev sürelerinde bırakmalarının ahlaki olduğunu söyledi. Muharrem Kaya iki saatlik konuşmasının önemli bir kısmını başkan Uysal’ın beceriksiz yönetimine sert çıktı.

Yine de MHP tarafından ortaya koyan ilgi ve belgelerin kapsamı Mevlüt Uysal'ı İSTİFAYA ZORLAYACAK KADAR keskin ve sertti.

 MHP Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN DESTEK

Toplantıya MHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaya'nın yanısıra, İlçe Başkanı Dursun İzci, basın-medya sorumlusu Reşat Şüphesiz ve MHP Başakşehir Belediyesi Meclis Üyesi adayları da iştirak etti.

Kendilerini sırayla tanıtan meclis üyesi adaylarının kişisel donanımları, kariyer boyutları ve özgüven yapıları dikkat çekti.

MEVLÜT UYSAL'IN İCRAATLARI DEFOLU

 Arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz. Bugün burada konuşacaklarımın beni mutlu ettiğini sanmayın. Aksine son derece üzülüyorum. Ancak, ülkenin geldiği kritik süreç içinde artık birilerinin daha fazla sorumluluk alması gerektiğini ve siyaseti ticarete çeviren insanların hesap verebilir hale gelmesini temenni ediyorum.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35