banner32

MHP’li Adan Bizi İktidar yapın Kandili yerle bir edelim

MHP İstanbul il başkanlığı Esenyurt Kültür merkezinde İstanbul 3.Bölge ilçelerinde Mahalle ve köy muhtarlarını,Yerel Basın mensuplarını ve 3.bölge teşkilat mensupları ile kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.Açılış konuşmasını il başkanı Mehmet Bülent Karataş yaptı.Karataş Muhtarlar ve basının sorunların a değindi.

MHP’li Adan Bizi İktidar yapın Kandili yerle bir edelim
TBBM Başkan vekili Meral Akşener hükümet’in terör örgütü ile yaptığı pazarlıklarda bir çok şeyi halktan sakladığını ifade ederek hükümete yüklendi.  Davutoğlu’nun Bahçeli’yi Hakkari ve Van’a   davet etmesine sert tepki gösteren Akşenerben de buradan Ahmet Davutoğlu’na bir soru sorayım. Diyarbakır Bağlar’da  Apo bir bebek katilidir diyebilir misin ? diye seslendi.

Başakşehir Times Haber Merkezi


MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak’da kısa bir selama konuşması yaptı. 

Diğer bir MHP İstanbul Milletvekili olan Atilla Kayaise Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı çıkışın hiç bir makul ve mantıklı gerekçesi yoktur. MHP’nin 81 ilimizde il başkanlığı var. 

Biz 81 vilayetimize istediğimiz zaman gideriz. Bunun için kimseden icazet ve izin alacak değiliz. Ancak biz değil eğer bu ülkenin herhangi bir vatandaşı dilediği zaman 81 vilayete gidemiyorsa burada birinci sorumlusu hükümettir diyerek Davutoğlu’nun Bahçeli’yi Hakkari’ye ve Van gitmesi için seslenmesini doğru bulmadığını söyledi.

Murat Başesgioğlu da toplantının  bitimine yakın geldiğinden  dolayı konuşmasını özet şekilde yatı.

En Bomba açıklamaları MHP İstanbul Milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Celal Adan yaptı

Celal Adan yaptığı konuşmada MHP iktidarı  kaçınılmazdır. Biz daha çok çalışarak daha güçlü şekilde iktidar olmak için var gücüz ile çalışacağız. Adan ,MHP İktidarında terör örgütü kaçacak delik arayacak.

Hırsızlar ve rüşvetçiler çaldıkları parayı devlete teslim etmek için sıraya girecek.Türk Bayrağını kandile dikeceğiz. AKP sadece İstanbul’da 4.000 Binaya bol keseden imar verdiğini biliyoruz.

Bu binaların yarısında elde edilen kiralar burs olarak verilse  öğrencilerimiz  iki misli daha fazla burs alabilirler. Şu an burada haksız olarak yüksek imar verilen bütün binaların listesi bende mevcut ama İstanbul’da  AKP’nin yandaşlarına yüksek imar verdiği 4.000 bina ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor.

Eğer 6 ay sonra Devlet Bahçeli’yi  Başbakan yapmak istiyorsak eşlerimiz dahil  bütün yakınlarımızı ilçe ve il binalarımıza götürmemiz lazım. 

İlk olarak kendimi eleştirmek isterim. Ben genel başkan yardımcısıyım daha eşim genel merkez’e götürmemişim. Biz beylerin görevi hangi kademde olursa olsun mutlaka eşimizi parti binalarına götürmemiz bize başarı getirecektir dedi.

MHP Başakşehir ,ilçe başkanı Celalettin Aykol Gazetemize yaptığı açılamada şunları söyledi; "Haziran 2015 genel seçiminde ciddi bir başarı elde edeceğiz. Biraz önce İstanbul İl başkanımız ve Genel başkan yardımcılarımız gayet güzel konulara temas ettiler. Bütün ifadelere aynen katııyorum. 3 Bölge kahlavtılı istişare toplantımızın partimiz,ilçemiz,ilimiz ve ülkemiz içn hayırlı ve upurlu olsun" dedi.

Kayank: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35