banner29

MHP Başakşehir'deki kötü gidişe el attı

Milliyetçi Hareket Partisi Başakşehir ilçe başkanı Aytekin Horasan Başakşehir ile alakalı yayın yapan basın mensupları ile yaptığı kahvaltılı toplantıda ilginç konulara temas ederek kamuoyunu bilgilendiren detaylı bir basın açıklaması yaptı.

MHP Başakşehir'deki kötü gidişe el attı
İşte o basın açıklaması;
 
İlçemizin gözü ,kulagı ,sesi olan siz değerli basın mesubu dostlarımız,davete icabet etmek sevgili peygamberimizin sünnetindendir,bu güzel sünnete uyup , davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizle hoş geldiniz, demek isteriz.
 
Biz MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ olarak ,ilçemiz kurulduğundan beri , hak ve hakkaniyeti tebliğ etmekle mükellefiz dedik ve bu mukaddes yolda yürümenin onuruyla hareket ettik… Hak olanı hakkaniyetiyle yerine getirme gayretimizden asla ödün vermedik . Başakşehirimiz için her daim hayır olanın yanıbaşında, şer olanın ise karşısında yerimizi aldık .
 
Bu güne kadar çizgisinden şaşmayan ,dönmeyen , kırmayan , birleştiriciliğini üçe beşe satmayan bizler yine BAŞAKŞEHİR imiz için HAKLI DAVALARINIZDA yanıbaşınızdayız.
 
Malumunuz üzerine son dönemdeki rand odaklı icraatlerle adını tarihe yazdıran ve Ülke menfaatlerini hiçe sayan bir hükümetle karşı karşıyayız .Hükümetin bu dengesiz ,haksız ve hukuksuz yönetimini rol model alan yerel yönetimlerinin tavırlarından da ,hem bir vatandaş olarak ,hemde siyasi kimliğimizle asla hoşnut olmadığımızı belirtmek istiyoruz .
 
İşte biz Başakşehir ‘ li hemşerilerimizden aldığımız yetki ve cesaretimizle ‘’ADALETSİZLİĞE ,HUKUKSUZLUĞA ARTIK DUR ‘’ demek istiyoruz !!!
 
29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde ilçemizin sorunlarına talip olan AKP li belediyemiz , bırakın alenen ortada olan sorunlar için çözüm yolları bulacağına ; her gün yeni yeni sorunları maalesef kendisi üretmektedir .
 
Sorunlar ; yolsuzluk dosyaları , rant için peşkeş çekmeler , yeşil alanların göz göre göre tahribatı , haksız ,hukuksuz imar dosyaları ile çığ gibi büyümektedir.
 
Sizlerinde yakından takip ettiği gibi ; son günlerde güzel ve nezih ilçemizin ismi basın ve medyada yolsuzluklarla anılır oldu . Maalesef artık ilçemiz AKP’nin yandaşlarına rant sağlamakla , ismi lazım değil belediye başaknının veya onun yardımcısının ,il genel meclis üyesi veya belediye meclis üyelerinin çay bahçesi , cafeler işlettiği ;   inşaatçılık ve kooperatifçilik yaptıkları bir ilçe halini almıştır.
 
Bu yolsuzluklar , tarihsel ve olayların gelişimsel sırası ile aşağıdaki gibidir ;
 
·     SULAR VADİSİ YOLSUZLUĞU,
·     VADİCENTER’DAKİ YOLSUZLUK,
·       MALL OF İSTANBUL (TORUNLAR İNŞAAT) OLAYI,
·       BAHÇEŞEHİR ŞELALE PARK OLAYI,
·       KİLER REZİDANS OLAYI,
·      SARISALTUK CAMİİ DİYANETE DEVREDİLMİŞMİDİR
SORGUSU ?
·        İSTANBUL ÇARŞI YANI MEVLANA CAMİİ OLAYI.
 
Başta da ifade ettiğimiz gibi ,Türkiye sevdalılarının Partisi olan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ her zaman, Hakkın ve Hakkaniyetin yanındadır.Bizler İlçemizin sorunlarını yakından takip edip ,gerekli hukuki işlemleri yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz ve sizler sayesinde de sesimizi duyurarak yapılan haksızlıklara- hukuksuzluklara dur diyeceğiz.

Yapılan bunca haksız uygulamalara yetkili makamların el atmadığı,sesiz kaldığı malumunuzdur.
 
Başakşehirimizde hak ve adaletin dışında kimlerin hükümleri geçmektedir ? Sizlerin huzurunda bu soruların cevaplarını gerekirse en yüksek makamda arayacağımızın garantisinide veriyoruz .
 
Yukarıda yedi maddede sıraladığımız yolsuzluklarında yegane takipçisi olma sıfatımızı sonuna kadar sürdüreceğimizi belirtmek istiyoruz .
 
İlçemizin gözü , kulagı , sesi olan siz değerli basın mesubu dostlarımıza meselelere karşı tarafsız ve objektif yaklaşımlarınızdan dolayı ayrıca teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz …     

MHP Başakşehir ilçe başkanı
Aytekin Horasan / 26.05.2012


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
 
                                                                                               

YORUM EKLE
YORUMLAR
OGLUM BAK GİTT
OGLUM BAK GİTT - 12 yıl Önce

OLUM BAK GİTTTT

emine ARSLAN
emine ARSLAN - 12 yıl Önce

Hakkaniyetli oluşunuz ve olayların peşini herşeye rağmen bırakmayışınızdan dolayı SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ ...

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35