banner29

Mevlüt Uysal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

Başakşehir Belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal bugün(07.06.2015) Şahinepe Mahallesi İbrahim Koçarslan İlkokuluna seçim sandıklarında görevli parti mensuplarını ziyaret için kalabalık bir ekip ile okula gitti. CHP ve HDP.li partililerin seçim güvenlğini zedeleyici çalışmada bulunduğu gerekçesi ile protesto edildi.

Mevlüt Uysal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
 Az kalsın başkan Uysal yumruklanacaktı

Tartışma uzayınca kalabalığı Hırsızlar buraya girmez tarzındaki tepkiler karşısında Başkan Uysal'ın yarım saat üst katta bulunan müdür odasında bekledikten sonra polis eşliğinde okulda çıktığı ile alakalı haber ihbar hattımıza bilgi geldi.

Başakşehir  Times Haber Merkezi / Özel Haber


Uysal'ın seçim ahengini bozacak kadar kalabalık bir ekip ile gezmesini tasvip etmiyoruz. Ancak saldırıya maruz kalmasını da doğru bulmuyoruz. Hakkımzda sayısız davalar açmış olsada,6 Mart 2015 de belediye meclis salonunda başkanın gözü önünde yumruklu saldırıya uğrayan yayın grubmuzun kurucusu Hüseyin Çetiner'e bir geçmiş olsun mesajını iletmeyi çok görse de biz insanlığımız gereği teşebbüs aşamasında da olsa Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35