banner25

Karabat;Az kaldı geliyoruz

CHP Başakşehir ilçe başkanı mali Müşavir Özgür Karabat CEM TV.Medya Grup başkanı Celal Toprak'ın sunduğu Uyan Türkiye programının canlı yayın konuğu oldu. Karabat canlı yayında Başakşehir ile alakalı dersini iyi çalıştığını gösterdi. Karabat konuşmasında ilginç şeylere temas etti ...

Karabat;Az kaldı geliyoruz
Şahintepe de verilen tapu seçim odaklıdır 

CEM Medya Grup başkanı Celal Toprak'ın sunduğu Uyan Türkiye programına canlı yayın konuğu olan CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat ve Ataşehir ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak ilçeleri ile alakalı bilgiler verdi.
Özgür Karabat canlı yayında kendisine verilen kısa süreye rağmen ilçesindeki sorunları anlaşılır bir şekilde özetlemesi beğeni aldı.

Karabat kısa bir süre önce Şahintepe mahallesinde verilen tapuların özgürce kullanılabilecek türden olmadıklarını iddia ederek Belediye bu hamlesi ile halkı aldatmaya yönelik bir çalışmaya imza attı dedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Karabat Az kaldı geliyoruz dedi

CHP
 Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat konuşmasında Başakşehir Belediyesi, Çevre  ve Şehircilik bakanlığı iki mahalle dışında ilçenin tamamını Rezerv alanı ilan etmişler. Belediye 1/1000 planları uygulamaya koyduğu halde bakanlığın kararı ile vatandaşın eli kolu bağlanmış durumda dedi.

Program sucusununun Karabat'a siz CHP'li belediyelerin çalışmalarını daha iyi anlatıyorsunuz dedi

Sucusu Celal Toprak'ın CHP'li belediyelerin yaptığı çalışmalar sizi etkiliyormu sorusuna Özgür Karabat elbette etkiliyor. Bir hafta önce Silivri Belediye başkanımız sayın Özcan Işıklar'ı başakşehir'e davet ederek sosyal belediyecilik konusunda yaptığı başarılı çalışmaları örgütümüze anlatmasını sağladık. Ayrıca Çatalca Beleditye başkanımız Sayın Cem Kara'yı da sitelerimize getirerek yeşil çevre için yaptığı çalışmaları halka anlatmasını sağadık dedi.

Karabat yönetimim ile gurur duyuyorum dedi 

İlçe yöneticlerinin Çarşaf liste ile seçildiğini ev hanıından bankacıya,avukattan mimar'a her meslek grubundan kişinin bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok uyumlu bir çalışma yaptıklarını ifade eden Karabat Başakşehir CHP'de örnek bir çalışma var dedi.

Başakşehir farklı bir yer

Karabat Başakşehir'de orta bölge olarak tarif edilen Şahintepe,Güvercintepe ve Ziya Gökalp mahallerinde 150.000 bin'e yakın yurtdaşımız yaşıyor.Buralarda alt yapı,çevre düzeni ve yeşil alan yok denecek kadar az. Biz belediyeyi aldığımız zaman buralara ayrı bir önem vereceğiz dedi.

Belediye Organize Sanayi Bölgesi ile Koordineli çalışmıyor iddiası 

CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat, İOSB.ye bağlı 39 sanayi sitesinde 34 bin işyerinin olduğunu burada yaklaşık olarak 150 ile 200 bin arasında isdihdam sağlandığını ifade ederek Belediye ulaşım ve iletişim konusunda üzerine düşeni yapsa ilçemiz GAPT'tan sonra Türkiye 'nin en büyük projesi olan İkitelli Orgnanize sanayi Bölgesinde daha iyi yararlanacak dedi.

İstanbul Times ve Başakşehir Times yayın kurulu olarak izlediğimiz CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat programda ilçesini çok iyi tanıyan ve dersine çalışmış bir şekilde  sorulan her soruya samimi cevaplar vermesi olumlu olarak değerlendirildi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 




YORUM EKLE
YORUMLAR
Duran Bozkurt
Duran Bozkurt - 11 yıl Önce

Başakşehir, yaşanabilir şehir olarak kalmalıdır. Her tarafı beton yığını çok katlı binalarla çevrilmemeli gökyüzü ile aramıza duvarlar örülmemelidir. Evimizden dışarı çıktığımızda yeşil alanları ve solunabilir temiz havası olmalıdır. 7 yıldır burada oturan birisi olarak hızla bu özelliklerin kaybolduğunu üzülerek gözlüyorum. Buna dur diyecek yürekli halk sevdalıları, Başakşehir sevdalıları acilen göreve gelmelidir. Halk, bunları yapamayanları değil, yapmaya aday olanların yanında olacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35