banner32

Karabat ve ekibinde durmak yok

CHP.Başakşehir ilçe örgütü sürekli halkın içinde

Karabat ve ekibinde durmak yok
 CHP BAŞAKŞEHİR’ İN MESAİ TATİLİ YOK

Hafta sonu Başak Mahallesi CHP gönüllüleriyle kahvaltıda bir araya gelen ilçe başkanı ve örgüt üyeleri Pazartesi günü Belediye meclis toplantısı, Salı günü yönetim kurulu toplantısı, Çarşamba günü tüm bölgede 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü sebebiyle pankartlama çalışması ve 8 Mart Perşembe günü kadın Kollarının Bahçeşehir tören alanında çelenk sunma töreni ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun kadınlar günü sebebiyle yayımladığı bilidirinin okunmasının ardından tüm bölgede ilköğretim okullarının öğrenci çıkış-giriş saatlerinde annelere karanfil ile bildiri dağıtımı yaparak binlerce kadına ulaştı.

9 Mart Cuma günü Belediye Meclis toplantısı 2.oturumuna katılan örgüt 10 Mart Cumartesi günü Tümsan irtibat bürosunda aylık olağan genel üye toplantısını gerçekleştirecek.

CHP BAŞAKŞEHİR GÖNÜLLÜLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

CHP Başakşehir Başak Mahallesin’ de son seçimlerde CHP Başakşehir’ le temasta bulunan 350 kadarktif üye ve gönüllülerle birlikte kahvaltıda buluştu. Partililerce yoğun ilginin gösterildiği kahvaltılı toplantıda CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekilleri; Umut Oran, Ferit Mevlüt Aslanoğlu‚ Süleyman Çelebi katıldı.

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat;” Başakşehir’de  AKP’ lilerin  burada bizden başka kimse yoktur anlayışını yaşatmak istemektedir. Dolayısıyla burada bizim istediğimiz gibi yaşanır apartman istediğimiz gibi girilir çıkılır‚ gazeteler bizim istediğimiz gibi yazar, çizer şeklinde bir olgu yaratıyor. Oysa bu gün bu salonu dolduran yüzlerce arkadaşımızın ve bizleri özellikle destekleyen Başak Mahalleli seçmenle bu yaratılmak istenilen durumun böyle olmadığını göstermekteyiz.

Bizim bir tek sorunumuz var birbirimizi tanımıyoruz. Başak Mahallesinde açtığımız seçim irtibat bürosu bizim birbirimizin farkına varmamızı sağladı. CHP Başakşehir olarak bizim görevimiz aynı mahallede yaşayan siz değerli partili gönüldaşlarımızı örgütlemek ve partimize katmaktır. Bu anlamda bu gün buraya gelmeniz bizim için son derece sevindirici onurlandırıcı ve moral vericidir.

Mevcut iktidarın Başakşehir’ de yapmış olduğu uygulamalar gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı kaçınılmazdır. İlçe ile ilgili olarak yapmış oldukları uygulamalar her geçen gün AKP’nin kan kaybetmesine bizlerin samimi ve ciddi iddialarımız bizlere olan yönelimi arttırmıştır.

Mevcut Belediye Başkanının yaptıklarını biliyoruz mahallenizde Pazar yeri yapıyor‚ içine market yerleştirerek pazarcı esnafını mağdur ediyor. Pazar tahtalarının satışında pazarcılıkla ilgisi olmayan ne kadar insan varsa satıyor, pazarcıları saf dışı bırakıyor.

Bu iktidar evlerinizin dibine konut alanlarınızı olumsuz etkileyecek 25 katlı bir rezidans yapılmasına müsaade etti. Yakında kazma vurulacak.

AKP li Belediye Başakşehir’ de buldukları her Biz kendisini eleştiren yerel basına yapmış olduğu uygulamaları biliyoruz. Kendi partisi içinde bile kendine yakın olmayacağı düşüncesiyle belediye çalışanlarını işten çıkarttığını biliyoruz. Dolayısıyla tüm bu şartlar Başakşehir’ de bizleri iktidara taşıyacaktır.

Ancak tek şartımız var; bugünden yola çıkmalıyız. Bu günden projelerimizi hazırlamalıyız. Başakşehir’ de çarenin sosyal demokrasi olduğunu dosta düşmana göstereceğiz. “Dünyayı değiştirecek cesaret kadınlardadır” diyerek 8 Mart Dünya kadınlar Gününüzü kutluyorum” dedi. Bölge Milletvekilleri Umut Oran‚ Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu’ da  gönüllülere selamlama konuşmaları yaptılar.


YORUM EKLE
YORUMLAR
chp..
chp.. - 12 yıl Önce

Basakşehir Time olmus CHP.Times maşallah he adımlarını yazıyorsunuz tebrık ederım sayenızde ilçe örgütüne gitmeye gerek kalmıyor başarılarınızın devamını dılerım CHP.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35