banner25

Kahriman başkanlığa göz kırptı

Mert Şirketler Grubu A.Ş. Emlak –İnşaat Gayrimenkul’ün yönetim kurulu başkanı genç iş adamı Halis Kahriman yüzlerce Basın mensubu ile Kaya Ramada otel de kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi.

Kahriman başkanlığa göz kırptı

Mert Şirketler Grubu A.Ş. Emlak –İnşaat Gayrimenkul’ün yönetim kurulu başkanı genç iş adamı Halis Kahriman yüzlerce Basın mensubu ile Kaya Rama’da otel de kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Toplantının en dikkat çeken yanı hazırlanan tanıtım filminde Genç iş adamıHalis Kahriman ‘ın kendi Reklam filminde oyması oldu.

Genç iş adamı yüzlerce basın mensubunu masalarından ziyaret ederek hepsine teker teker hoş geldiniz dedi.

İş hayatında genç yaşta büyük başarı yakaladı

1997 yılında Ağrı’dan İstanbul’a gelip bekâr evlerinde kalarak dünyanın en büyük metropolünde iş hayatına fırıncılık yaparak hayata atılan Halis Kahriman ve kardeşleri çektikleri birçok zorluğa rağmen bugün dev inşaat projelerinden otel inşaatına kadar birçok projeye aynı anda imza atacak konuma gelmiş

İstanbul’da ilk işleri Altın Ekmek markası ile fırıncılık oldu

Kahriman medya mensupları ile tanışma toplantısında ilk olarak 2003 yılında Altın Ekmek ismi ile fırınlarını kurduklarını ve dağıtıma eski model bir Kartal araç ile başladıklarını söylerken duygu dolu anlar yaşadı.

İlk başladığımız ekmek teknemiz olan fırıncılıkta amacımız ve misyonumuz olan halka hizmet hakka hizmettir; düşüncesi ile elimizden gelen herşeyi yapmaya çalıştık.

Kendi evimizde rahatlıkla tüketemeyeceğimiz ekmeği müşterilerimize sunmayı hiçbir zaman aklımızda geçirmedik. Temiz ve nezih ortamlarda ürettiğimiz ekmekleri halkımıza ulaştırırken yüzlerce insana da iş kapısı açmış olduk.

Fırıncılık sektöründe yaptığımız başarılı hizmetlerden dolayı belediyemiz ve birçok sivil toplum örgütlerimiz tarafından birçok ödüle layık görüldük. Görevimizi hakkıyla yaptığımızdan olsa gerek ki İstanbul gibi bir dünya metropolünde ekmek sektöründe 6. sıraya yükseldik.

Dünyanın en hızlı büyüyen sektörü İnşaat ile tanışma 2008-2009 da oldu

Halis Kahriman medya mensuplarına samimi duygularla yaptığı konuşma da şunları söyledi; ”Fırıncılıkta belli bir sermaye ve büyüklük birikimine kavuştuktan sonra yeni sektörlerde yatırım yapma düşüncesinde olduğumuz için kardeşlerim ve ağabeylerim ile bir durum değerlendirmesi yaptık. Aldığımız karar gereği ülke ekonomisinin % 21 ‘i olan İnşaat ve Gayrimenkul işine girme kararı aldık.

Bu karar doğrultusunda ilk inşaat işimize  Esenyurt’ un en gelişmiş ve merkezi konumundaki Mehter çeşme mahallesinde birçok projemizi hayata geçirdik. Beylikdüzü Gürpınar da yaptığımız İkiz evler projesi ile halkımızın bize olan güvenini kazandık. Esenyurt Şehitler ve Gaziler parkının hemen yanında yaptığımız MERT-1 projesi ile örnek değerde bir inşaat yapma hazzını yaşadık. Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı üstünde yaptığımız Mert-2 projemiz ile profesyonellik farkımızı yansıttık. Yine Esenyurt devlet hastanesine 50 m mesafede Esenyurt’ tu Beylikdüzü’ ne bağlayan yol üzerinde yaptığımız MERT 3 projesi ile yüksek katlı projemizi teslim etmenin gururu içerisindeyiz.

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesinde Başladığımız MERT VİZYON projemizi Teslim tarihinden önce teslim etmeyi başaracağız.

Beylikdüzü’ nün en nadide merkezinde Beykent’te başladığımız  estetiği mimarisi ile bölgenin en güzel projesi olmaya aday Mert Comfort projemiz ile daha da geliştiğimizi halkımıza göstermiş olacağız” dedi.

Soru Cevap kısmı çok renkli oldu

Basın mensupları kahvaltıya davet edilirken Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde aday adayı olacağını söylenen Halis Kahriman’ın toplantı’ da direk olarak adayım demek yerine istemiyorum yan cebime koyun tarzı açıklaması basın mensuplarının tepkisini çekti. Kahriman adeta bugün burada yüzlerce basın mensubu var. Biz üstü kapalı da olsa niyetimizi belirlemiş olduk.Siz haberlerinizi yapın gelen olumlu veya olumsuz tepkilere göre bu ayın 20 sinde burada vereceğimiz iftar’da daha net bir karar ile karşınıza çıkarım mesajı verdi.

Sorulan her soruya samimi ve mantıklı cevaplar gelecek vaat etti

Sorulan her soruya gayet makul ve mantıklı cevaplar veren Halis Kahriman on yıldır Ak Parti’de siyaset yaptığını ifade ederek şartlar uygun olursa ve istişarelerde aday adayı olması konusunda fikir birliği çıkarsa bu doğrultuda projelerini aday olacağı Parti üst yönetimine yazılı ve görsel olarak aktaracağını ifade ederek işimde yakaladığım başarıyı belediye başkanlığında da yakalarım mesajı verdi.

Çetiner Media Grup A.Ş. olarak biz de cesur, dürüst ve genç iş adamımıza Beylikdüzü’nde iş hayatında yakaladığı başarıyı siyasi hayatında da yakalamasını temenni ederiz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35