banner25

Kaban Halk Tv de konuştu; “Atatürk'ten neden korkuyorsunuz ?

CHP eski PM üyesi ve 29 Mart 2009 Başakşehir Belediye başkan Adayı siyasetçi iş adamı Mehmet Kaban Halk Tv de katıldığı bir programda konuştu. Özellikle 2014 yılında İstanbul Times gazetesinin kendisine layık gördüğü plaketi takdim eden CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi İlkay Biber'in de içinde olduğu fotoğraf 8 kez ekrana geldi.

Kaban Halk Tv de konuştu; “Atatürk'ten neden korkuyorsunuz ?
Halk Tv de Milletvekili aday adayklarının katıldğı programa katılan sanayici iş adamı Mehmet Kaban Atatürk gelip yeniden seçime girmeyecek korkmayın dedi...

Fatih Ertürk'ün Halk Tv de sunduğu Adaylar konuşuyor programına katılan CHP Milletvekili aday adayı, Özgün Ökmen, Kırklareli Milletvekili aday adayı Özgür Kaya ve İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adayı Mehmet Kaban'ın katıldığı program'da CHP'nin yaptığı çalışmalar anlatıldı. 

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber

Kaban, konuşmasında şunları söyledi "Benim hayatm sol ve devrimcilik ile geçti.  Biz hayatımızda sol dedik,hak dedik,hukuk dedik,üretim dedik emek dedik. AKP  ise sadece rant odaklı düşünüyor. CHP yaptı onlar sattı. AKP Atatürk'ten korkuyor. Ben onlara kormayın Atatürk gelip seçime girmeyecek diyecem ama onlar Atatürk'ün devrimlerinin yaşadığını ve canlı oldukları bildikleri için korkuyorlar. Ben ayakkabı üreticisiyim. Bazı müşterilerimiz sipariş verdikleri zaman şaka amaçlı ayakkabıları kutuya koymayın yanlış anlaşılmak istemeyiz diyorlar diyerek 17-25 Aralık yolsuzluk opresayonlarına vurgu yapan Mehmet Kaban 7 Haziran 2015 de yapılacak olan genel seçimde CHP'nin başarılı bir şekilde çıkacağını vurgulayarak mutlaka ülkenin yönetiminde söz sahibi olmalı yız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35