banner29

Has Ak buluşmaları istifa getirdi

Ak Parti icraatlerini sert bir dille eleştiren Has Parti İstanbul il başkanı Prof.Dr.Mehmet Bekaroğlu Numan Bey'e Ak Parti ile flört etmesinin tehlikeli olduğunu söyledim dikkate almadı ben de istifa ettim dedi...

Has Ak buluşmaları istifa getirdi
Has Ak buluşması Has Parti İstanbul İl başkanı Prof.Dr.Mehmet Bekaroğlu'nun istifası ile ilk firesini verdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Başkan Erdoğan'ın yaptığı anketlerde kendisinden sonra teşkilatının en çok güvendiği siyasi olarak Has Parti Genel başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuşun ön sıralarda yer alması Erdoğan'ın Kurtulmuş ile temasa geçmesini sağladı.

Bir süre önce yapılan görüşmede bir sonuca varmayan ikili bugün başbakanlık resmi konıtta yeniden bir ataya geldi.

İkilinin neler konuştuğu henüz bilinmezken Has Parti İstanbul İl balkanı Prof.Bekaroğlu genel başkanı Prof.Kurtulmuş'un kısa süre içinde başnakan Erdoğan ile görüşmesinden rahatsızlık duyduğu için bugün Partisinin İstanbul İl başkanlığından "Numan bey yanlış yaptı" diyerek istifa etti.

Bundan sonra her iki parti de nasıl bir gelişmenin olacağı merak konusu olmaya devam ederken siyasi gözlemciler başbakan Prof.Kurtulmuş ile anlaşırsa yakın bir süre sonra yapılacak olan AK Parti genel merkez kongresinde Kurtulmuş'un genel başkan olabileceği kulis konuşmaları arasındaki yerini koruyor.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
rafet SUCUOĞLU
rafet SUCUOĞLU - 12 yıl Önce

BAŞKANIMIZ PROF DR NUMAN KURTULMUŞUN SONUNA KADAR ARKASINDA OLDUGUMUZU HERKEZ BİLSİN SİYASET DEDİGİMİZ ŞEY AŞIL ŞİMDİ BAŞLIYOR ARKADAŞLAR HALKIN SESİ PARTİSİ BAŞAKŞEHİR DEN RAFET

hercai
hercai - 12 yıl Önce

neden yaptıgım yorumları yayımlamadınız ?

RAFET SUCUOGLU
RAFET SUCUOGLU - 12 yıl Önce

(Milletimizin kurduğu yeni DEVLETİN MUKADDERATINA, MUAMELATINA, İSTİKLALİNE, unvanı ne olursa olsun, HİÇ KİMSEYİ MÜDAHALE ETTİRMEYİZ!)
HALKIN SESİ PARTİSİ BAŞAKŞEHİR SEN RAHAT OL NUMAN HOCAM SONUNA KADAR ARKANDAYIZ

YOLCU
YOLCU - 12 yıl Önce

NUMAN BEY NE diyordu hatırlayalım tabi ki bu sözlerini dediği zamanda önemli.

1.REEL POLİTİĞE SİYASETE TESLİM OLMAKLA,MİİLET ADINA siyaset yapmak arasında fark var.

2.HARUN GİBİ GELİP KARUN GİBİ GİTMEYECEĞİM.

3. BİZİM MİLLETTEN BAŞKA KİMSEYLE İTTİFAKAIMIZ OLMAZ.

peki şimdi dün bunları söyleyen numan beye ne olduda? ne deyiştide dün dündür bu gün bu gündür diyor. bu geçmişisi inkar değilde nedir. yazıkkkkk.

rafet
rafet - 12 yıl Önce

sevgili arkadaşım hangi konuşmasında dün dündür demiş bugun bugündür demiş site ismini yaz izlim bu 1 ikincisi neden şaşırdınız bu bütünleşmeye bu kadar recep başkan zaten numan beyi çagıracaktı kaldıki harun gbi geldi numan hocam dogru akp geçiliyor diye karun mu oldu =) biz bil farklı siyasi partideyken bunu demiyordum birde unutmayın NUMAN KURTULMUŞ LİYAKATLİ Bİ SİYASETYCİ RECEP TAYYİP ERDOGANDAN sonraki başakn ve başkandır o yüzden başkbakanın etrafında o kdar insan varken neden PROF DR.NUMAN KURTULMUŞU çagırdıgını bir düşün ve numan kurtulmuş girdigi kabın şekilini almaz KENDİSİ ZATEN ORAYA BİR KAP VAZİFESİ OLARAK GÖREV YAIPI HERKEZ ONA GÖRE ŞEKİL ALACAK TAMAM CANIM =)

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35