banner25

Hamzaçebi Başakşehir'de

CHP Gurup başkan vekili ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Akif Hamzaçebi Başakşehir CHP ilçe örgütü ile bir araya geldi...

Hamzaçebi Başakşehir'de
Önce Dernek ziyaretleri sonra örgütle toplantı yaptı

CHP İstanbul 1.Bölge milletvekili Akif Hamzaçebi ve CHP Başakşehir ilçe başkanı özgür karabat ve ekibi gün boyu Şahintepe'deki dernekleri ve bir fabrika ziyareti yaparak aşakm saatlerinde de ilçe örgütü ile TÜMSAN irtibat bürosunda bir araya geldi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 
 
Hamzaçebi konuşmasına Türkiye şu an olağanüstü bir durumdan geçiyor. 11 yıllık AKP iktidarının uyguladığı politikaların halkın gündemi ile alakalı olmadığını iddia etti.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da vatandaşın gündeminde işsizlik, ekonomik buhran,kentsel dönüşüm var iken Başbakan yıllardır özgürlük ve demokrasi üzerine kurulu AB.ye girmeye çalışan ülkemizi  baskıcı ülklerin (Rusya,Çin,Kazakistan,Kırgızistan...)üye olduğu  Shangay 5'lisine dahil olması için Rusya devlet başkanı Putin ile görüştüğünü başbalan Erdoğan kendisi ifade etti dedi.

Hamzaçebi başbakanın 2002'den önce başkanlık sistemine karşı olduğunu ifade ederek oysa bugün hiç bir ülkede olmayan yetkilerle donatılmış bir başkanlık sisteminin doğru olmadığını ifade eden Hamzeçebi başbakan pusulasını şaşırmış gibi her gün yeni bir şey söylüyor dedi.


Başbakan Erdoğan'ın istediği başkanlık sistemindeki yetkiler ABD.dahil başkanlık sistemi ile idare edilen hiçbir ülkede olmadığını iddia eden Hamzaçebi bu sistem bir çalışmanın ülkenin yapısına uygun olmadığını ifade etti.

Ülkemizde yaşayan herkes terörün bimesini istiyor. CHP olarak biz de bu konuda üzerimize düşeni yapacağımıza dair söz verdik dedi. 

İstanbul anakent belediyesini alabilmek için ilçelerde ciddi bir başarı elde etmek gerekir diyen Hamzaçebi genel merkez olarak yerel yönetim seçimlerine çok donanımlı bir şekilde hazırlanıyoruz dedi.

Ya terör ya başkanlık 

Hükümetin halka karşı tuzak kurduğunu iddia eden CHP'li vekil kısa bir süre içinde başbakan halka diyecek ki başkanlık sistemini kabul etmez iseniz terör bitmez tuzağı ile halka korku verecek dedi.

CHP Başakşehir Meclis üyesi ve gurup başkan vekili Ulusan "AKP" de kavga var biz de ise birlik dedi

Bektaş Ulusan
yaptığı kısa konuşma da Başakşehir Belediyesinin iyi idare edilmediğini iddia ederek genel merkez bize sahip çıkarsa Başakşehir belediyesini alırız dedi.Yeni havalimanı için Başakşehir'in önemli bir geçiş noktasında olduğunu vurgulayan Ulusan 2014 seçimlerinde CHP  olarak Başaşehir'de çok anlamlı ve planlıbir çalışma yapmalıyız dedi.

Örgüt mensupları sesli bir şekilde kendilerini ziyaret eden genel başkan yardımcılarına adayımızı içimizden seçelim mesajı veriyorlar.Bir çok örgüt mensubu ve STK temsilcisi açık açık genel başkan yardımcılarına Özgür Katabat'ı aday yapın ve biz burada CHP bayrağını dalgalandıralım diyorlar.

Bir çok örgüt mensubunun soru sorduğu toplantı oldukça verimli geçti.

Kaynak : istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35