banner29

Halis Dalkılıç TBMM, yolunda

Ak Parti'nin kurulduğu günden bu yana İstanbul il başkanlığında en uzun süre il teşkilat başkanlığı görevini adil ve başarılı bir şekilde yapan iş adamı Halis Dalkılıç 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde İstanbul 3.Bölgede aday adayı olduğunu açıkladı.

Halis Dalkılıç TBMM, yolunda
Ak Parti Kulislerinde Aziz Babuşçu ve Halis Dalkılıç'ın TBMM şansı çok yüksek görlülüyor  

Bugün kadar Ak Parti İstanbul İl balşkanlıpı yapan Alaadinn Büyükkaya ve Dr.Mehmet Müezzinoğlu'nun TBMM.ne gitmiş olması Babuşçu'nun da aynı şekilde seçilebilecek bir yerde aday gösterilebeileceği konuşuluyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Ak Parti'nin kurulduğu günden bu yana il teşkilat başkanlığı görevinde bulunan,Mustafa AtaşMetin Külünk,Nurettin
 Nebati,Av.Bülent Turan'ın TBMM.çatısı altında görev yaptıkları biliniyor. Kısa bir dönem İl teşkilat başkanlığı görevinde bulunan diğer bir isim olan Hulusi Şentürk'ünde milletvekilliğinden geri kalmayan bir makam olan TSE başkanı olduğu biliniyor.Ahmet Selamet'de İBB 1.başkan vekili görevinde bulunan diğer bir eski teşklilat başkanı.

Ak Parti içinde gelen işleyişe göre İl teşkilat başkanlığı gibi önemli bir makamda bulunan Halis Dalkılıç'ın parti üst yönetiminden olur almadan görevinden ayrılabileceği de düşünülmüyor.  

Ak Parti'nin bütün ilçe teşkilatları ile yakın bir şekilde uzun senelerden bu yana çalışan bir teşkilat başkanı olan Dalkılıç'ın parti mensuplarının oy kullanacağı temayülde en yüksek oy alabilecek adaylar içinde görülmesi de sürpriz olarak görülmüyor. 

İstanbul Times Yayın Grubu olarak Halis Dalkılıç'a çıktığı bu yolda başarlar dileriz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35