banner25

Gençlik kolları münazarası final programı yapıldı

AK Parti Başakşehir İlçe Gençlik Kolları, ilçe geneli mahalleler arası münazara yarışmasının finalini muhteşem bir katılım ve coşkuyla Başakşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Gençlik kolları münazarası final programı yapıldı
Yarışma finaline kalan Başak ve Onurkent(Başakşehir) Mahalleleri Münazara Takımları sahnede yerlerini aldı. Münazara konusu olarak ''Başkanlık Sistemi Olmalı Mı? Olmamalı Mı?'' tartışıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Münazara seyrine salon da alkış ve tezahüratlarla eşlik etti. Münazara jürisi ve protokol tarafından gerçekleştirilen puanlamalar sonucunda Başkanlık Sistemi Olmamalı tezini savunan Başak Mahallesi Münazara Takımı galip geldi.

AK Parti Başakşehir İlçe Gençlik Kolları'nın gövde gösterisi yaptığı programa AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Gülay DALYAN, Harun KARACA ve Mehmet MUŞ,AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan ÖZGÜREL ve Yardımcıları, AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Özlem EROL, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin GERGİN ve Yardımcıları ile Başakşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan LEVENTOĞLU'nun evsahipliğinde tüm ilçe gençlik kolları teşkilat mensupları katıldı.

Münazara sonucunda protokol tarafından tüm mahalle münazara takımlarına, finalistlere ve galip takıma sertifika, plaket ve ödül takdimi gerçekleştirildi. Ödüllerin ardından AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan ÖZGÜREL, AK Parti Başakşehir Gençlik Kolları İlçe Başkanı Furkan LEVENTOĞLU'na hediye takdiminde bulundu. Akabinde de AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin GERGİN'e Furkan LEVENTOĞLU tarafından yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle hediye takdimi gerçekleştirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35