banner32

CHP Başakşehir'den Parti içi toplantılarına devam

Cumhuriyet Halk Partişi Başakşehir ilçe örgütü yaz tatili ve ramazan ayı nedeni ile ara verdiği örgüt içi toplantılarına yeniden başladı.

CHP Başakşehir'den Parti içi toplantılarına devam
CHP Başakşehir cıvıl cıvıl

Bu haftaki gündem önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde Başakşehir ilçe örgütü olarak nasıl bir yol ve yöntem izleneceğine dair çalışma vardı.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi


İlçe Başkanı Özgür Karabat’ın divan başkanı olduğu toplantıda gençlik kolları eğitim sekreteri,Kadın Kolları başkanı Ayfer Dikbaş,Mecli üyesi Serdar Bayraktar yaptıkları çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi. İlçe başkan yardımcısı Belkız Eryüksel’de yaptığı sunumda son seçmen durumu ile alakalı partililere grafikler üzerinde bilgiler verdi. İlçe yönetim kurulu üyesi Ayla Gültekin’de yaptıkları ziyaret ve aktiviteler hakkında bilgi sundu.
 
Daha sonra söz isteyen partililer konu hakkında görüşlerini ifade ederek yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler sundular.
 
CHP Parti Meclis üyesi İbrahim Yener’in de partilere güncel konular hakkında bilgi vermesinden sonra partilerin sorduğu sorulara Özgür Karabat ve PM.üyesi cevap verdi.
 
Tümsan irtibat bürosuna sığmayan CHP lilerin oluşturduğu kalabalık ilçe başkanı Özgür Karabat’ı oldukça mutlu etti.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35