banner25

CHP Başakşehir Yeniden Karabat’a Emanet

Başakşehir ilçesinin Kurucu CHP ilçe başkanı olan Mali Müşavir Özgür Karabat 30 Mart 2014’de CHP Başakşehir Belediye başkan aday ,7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 genel seçilerinde CHP İstanbul 3.Bölgede ön seçimde vekil olabilecek sıradan seçilmişti. Ancak genel merkezin 1-3-5-7-9 .sıralara kontejan adayları koyması ile milletvekili olamamıştı.

CHP Başakşehir Yeniden Karabat’a Emanet

Karabat hizmetlerine yeniden ilçe başkanı olarak devam etmek istedi  aday oldu ve kazandı 

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan ESKOP sanayi sitesi Atatürk Kültür merkezinde yapılan kongreye  CHP Grup başkan vekili İstanbul 3.Bölge Milletvekili Engin Altay,İlhan Cinaner,eski vekiller Ali Özgündüz,Rıdvan Budak,eski PM üyesi Mehmet Kaban başta olmak üzere çok sayıda partili kongreye katıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi


Divan Başkanı İl başkan yardımcısı Oğuz Soydan oldu  

CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Oğuz Soydan’ın divan başkanı olduğu kongrenin divan başkan yardımcılıklarında Meclis üyesi Yeminli MM.Abdulhadi Akmugan,eski kadın kolları başkanı Sevim Yavuz, Evrim Solmaz Deker  seçildi. Saat 11.30 da başlayan kongre çok sayıda konuşmacı olması nedeni ile geç saatlere kadar devam etti.

İki  aday yarıştı Karabat Kazandı             

Başakşehir örgütü içinde tanınan ve bilinen  Özgür Karabat’ın örgüt delegesinden onay alarak 30 Mart 2014 Belediye seçimleri öncesi istifa ettiği ilçe başkanlığına geri döndü.Örgütün bütün katmanlarını tanıyan Özgür Karabat’ın zaman kaybetmeden alanda çalışacak olması CHP Başakşehir için bir avantaj olarak değerlendiriliyor.

Karabat kendisine güven duyup oy veren delegelere teşekkür etti

Saatlerce devam eden kongrede oylama başlayıp delegeler oylarını kullandıktan sonra sandıklar açıldı. Yapılan  Özgür Karabat’ın listesi Kullanılan oyların 219’unu  alırken  Av.Hüseyin Arda Engizek’in listesi ise 130 oy aldı.  

İşte Özgür Karabat’ın yönetim Kurulu üyeleri

İlçe Başkanı Özgür Karabat,Bağdagül Gülen,Sami Balcı,Esat Bodur,Hatice Yiğit,Bahaddin  Çavuşoğlu,Mehmet Zeki Canpolat,Enser Şentürk,Muharrem Özder,Deniz Demirel,Hacı Ürek,Aycan Bolazar,Muzafer Çakır,Saliha Gül ,Hıdır Koç,Emel  Karamanoğlu,Erdinç Ünal,

Zeytinburnu’nda yeniden Metin Doğan  dönemi başladı

Zeytinburnu CHP ilçe örgütü de kongresini öğretmen evinde yaptı. Eski ilçe başkanı Metin Doğan’ın listesi kongre de zaferle çıktı. Daha önce ilçe başkanı olan ve Belediye başkan adayı ve vekil adayı olmalarından dolayı istifa eden bir çok ilçe başkanı bu kongre ile yeniden aday olup ilçe başkanı oldu.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35