banner29

CHP Başakşehir meclis üyeleri ranta karşı

CHP Başakşehir meclis üyelerinin ilçede yapılan ve yapılacak olan bazı inşaat projeleri ile alakalı çekincelerini ortaya koyup soru önergeleri vermeleri bazılarının rantına çomak soktu...

CHP Başakşehir meclis üyeleri ranta karşı

Başakşehir’de henüz yeni faaliyete geçen bir internetsitesinde zolama bir habere imza atarak CHP.meclis üyelerinin ilçede yapılan veya yapılacak olan inşaatlar hakkında verdiği önergeleri farklı yorumlayarak ciddi bir haksızlığa sebep oldu.

CHP.Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat'ın deprem konutlarının yıkılıp yerine yeniden bina yapılacakken bırakılan eğitim aklanında yapılacak olan Kız öğrencileri için imam hatip lisesine karşı iması verilecek bir haber yapmış olması şaşkınlıkla karşılandı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

CHP.Başakşehir ilçe başkanı  Özgür Karabat  ile yaptığımız görüşmede şunları ifade etti.” Yeni CHP olarak halkın inançlarına karşı saygılı olduklarını ifade ederek
bizim bir çok konuşmamızda  halkın dini tercihlerine karşı saygılı olacağımızı ifade etmemiz bazılarını rahatsız emiş olacak ki durumdan vazife çıkarıp müneccimlik yaparak bizim İmam hatip okuluna karşı olduğumuzu  yayarak  halkımıza korku pompalamaya çalışanlarını duyunca üzüldüm. Böyle bir düşüncem olmamasına rağmen böyle bir şey varmış imajı veren herkesi şiddetle kınıyorum" dedi.

Karabat konuşmasını şu şekilde tamamladı, “Başakşehir’de belediye başkanlığını kazanacağımızdan korkanlar özellikle etaplar bölgesindeki değerli komşularımla beni ve partimizi karşı karşıya getirme gayretine girmişlerdir.Ama aramıza nifak sokmaya muvaffak olamayacaklar dedi.

Başakşehir’de CHP.iktidarında hiç kimsenin din ve ibadet özgürlüğüne karışmayacağımızı şimdiden halkımıza deklare ediyorum dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35