banner29

Budak; Üretim ve hakça bölüşüm şart

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayı eski DİSK başkanı ve Parlamenter Rıdvan Budak CHP Küçükçekmece parti üyeleri ile Cennet Mahallesi Güneş Düğün Salonunda bir araya geldi.

 İlçe örgütü üyelerinin kendi aralarında İMECE usulü ile Rıdvan  Budak onuruna verdikleri kahvaltıda Budak üretim ve hakça bölüşüm olmadan adil bir gelir dağılımı olmaz dedi
29 Mart 2015 ön seçimine sayılı günler kala Küçükçekmeceli parti üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Tecrübeli siyasetçi Rıdvan Budak CHP olarak artık sürekli “AKP” nin hırsız olduğunu söylememizin çok da anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Zaten halkımız kimin ne olduğunu kitle iletişim araçlarından çok iyi takip ediyor. Bizi iktidar yapacak olan en önemli şey üretim ve hakça bölüşüm olacaktır. Üretmeden zengin olmak ülkemizde bazıları için mümkün olsa da bu devam ettirilebilecek bir yol değildir.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber
Suudi Arabistan’ın elinde petrolü alın sadece hurma kalır ama İsviçre’nin elinde Saati alsanız geriye kalacak onlara ürünü var…
Budak konuşmasında bir çok dünya ülkesinde örnekler vererek değişik alanda marka ürünler üreten ülkelerin tek bir ürün veya hizmete bağlı olmadıklarını ifade ederek İsveç ve Suudi Arabistan arasında  bir kıyaslama yaptı. Hacıların dini vazifesini yaptıkları zaman döviz bırakmalarını bir kenara bırakırsanız Suudi Arabistan’da petrol ve hurma dışında ihraç edecekleri ürünü yok. Ama dünyanın en gelişmiş ülkesi olan İsviçre’nin dünyaya sattığı çok sayıda ürün veya hizmeti var. Mesela saat,çikolatı,bankacılık hizmeti başta olmak üzere bir çok ihracat ürünü var. Birisinde sorun yaşanırsa farkı diğeri ile kapatma imkanı var.
Tecrübe ve gençlik bir arada anlam ifade eder
 Küçükçekmece ilçe örgütü üyelerine bir çok konuda açıklamalarda bulunan Rıdvan Budak Sol görüşe sahip Brezilya devlet başkanı Silva’nın başarısını örnek gösteren milletvekili aday adayı Budak’ın örnekleri ile renk kattığı konuşması dinleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.
Konuşmanın görüntülü halini çok kısa sürede www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35