banner29

Başkan Mevlüt Uysal Mazbatasını aldı

30 Mart yerel seçimlerinde Başakşehir'de oylarını 53 bin 423 artırarak rekor oyla ikinci kez Belediye Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Uysal mazbatasını aldı.

Başkan Mevlüt Uysal Mazbatasını aldı
30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde oyların yüzde 50.19'unu alarak Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Uysal, mazbatasını törenle aldı.


Başakşehir Times Haber Merkezi 
 

İstanbul'da ve Türkiye'de rekor bir artış yaparak Başakşehir halkından bir kez daha güvenoyu alan Mevlüt Uysal, mazbatasını almak üzere İlçe Seçim Kurulu'na geldi. Başakşehir İlçe Seçim Kurulu'na, yeni seçilen meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Kadın Kolları Başkanı Sevgi İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları, partililer ve vatandaşlarla birlikte gelen Başkan Uysal Başakşehir İlçe Seçim Kurulu Müdürü Zeki Kayalı'nın elinden mazbatasını aldı.

 

Başkan Uysal; Başakşehir'deki oy artışı bir kez daha gösteriyor ki Ak Parti milletimizin gönlünde sağlam bir yere sahip. Gönüllerde bizler için açılan bu sevgi seline layık olmak için geceli gündüzlü çalışacağız. Oyumuzu geçen seçime göre 53 bin 423 artırarak bir İstanbul rekoru kırdık. Bizlere güvenoyu veren kadirşinas Başakşehir halkı üzerimizdeki yükü daha da artırdı. Böylesi güzel bir artış İnşallah daha fazla hizmet olarak Başakşehir'e geri dönecektir." diye konuştu.

 

Başkan Uysal ile birlikte meclise girmeye hak kazanan AK Parti’li belediye meclis üyeleri de mazbatalarını aldı. 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35