banner32

Başakşehir Tamam inşallah

Saadet Partisi yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm yurtta devam eden aday tanıtım heyecanın son durağı Başakşehir oldu. Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik ve meclis üyesi adayları, Başakşehir'deki Konistan Toplantı Şehrinde düzenlenen organizasyonla tanıtıldı.

Başakşehir Tamam inşallah
Yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Tv5 Genel Koordinatörü Mustafa Geçer, GİK Üyesi Sadrettin Karaduman, İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Gündoğdu, Güngören Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çelebi, Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Varol Şahin, Şişli Belediye Başkan Adayı Engin Yılmaz yanında bir çok basın mensubu, akademisyen‚ bürokrat, muhtar, sivil toplum kuruluşu yetkilisi ve çok sayıda davetli katıldı.

Başakşehir Times Haber Merekzi /Merve Saraç 


“Bir Hilal Beş Yıldız İktidara Hazırız” sloganlarının atıldığı toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, “Yaşanabilir bir Türkiye için” canla başla çalışacağız inşallah. Bunları teker teker açıklamamıza gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü geçmişte yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.


Paralel yapının oluşmasına zaten hükümet izin vermedi mi?

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye şuanda uçuruma, felakete gidiyor. Başbakanın en iyi yaptığı şeylerden bir tanesi ise güzel algı oluşturuyor. Bunu iyi yapıyor. Türkiye daima ekonomik olarak zirvede gözüküyor. Türkiye’de her şey iyiye gidiyor. Her şey yolunda... Bütün ülkeler krize giderken Türkiye’de kriz yok. Çünkü Türkiye her zaman zirvede olarak gösteriliyor. IMF’ye dahi borç para verir hale gelmişiz. Fakat bütün bunlar bir yana diğer yandan ise yapılan yolsuzlukların üzerini de kapatmayı ihmal etmiyor. Hükümet şimdi çıkmış diyor ki “Paralel yapının oluşmasına izin vermeyiz.” Paralel yapının oluşmasına zaten hükümet izin vermedi mi?” diye sordu. Karamollaoğlu, “Biz Saadet Partisi olarak “Yaşanabilir bir Türkiye için” canla başla çalışacağız inşallah. Bunları teker teker açıklamamıza gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü geçmişte yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Ahlak ve Maneviyatı yüksek olmayan yerde çöküş olur. Bununla birlikte Sanayileşme ve ileri teknoloji temel görevlerimizden birisidir. Necmettin Erbakan hocamız yüz yıllar içerisinde yetişen en büyük liderlerden birisidir. Bize Erbakan hocamız her şeyi o kadar iyi anlattı ki şuanda onun meyvelerini yiyoruz. Biz hakkı üstün tutarız. Bizde esas olan hizmettir. Şuan ki hükümet rant peşinde biz ise hizmet peşindeyiz” şeklinde konuştu.

Erbakan Hocanın Vasiyeti Yerine Getirilecek

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada, "Başakşehir ilçesi Prof.Dr.Necmettin Erbakan Hocamızın Saadet bayrağı dikilmesi için bizlere emanet ettiği, vasiyet buyurduğu bir yer. 31 Mart sabahı Allah'ın izniyle Başakşehir Belediyesi kazanarak Merhum Hocamıza verdiğimiz sözü tutacağız" dedi.

Önce Ahlak ve Maneviyat

Organizasyona katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç, yaptığı konuşmada, aday tanıtım toplantısı dolayısıyla toplanıldığını dile getirerek, şunları söyledi: "Bir belediye başkanı yoları altından,ağaçları da gümüşten yapsa halkın gönlünü yapmadıktan sonra bu çalışma çok anlamlı değildir dedi. Biz Parti olarak Ahlak ve Maneviyata çok önem veriyoruz. Hepiniz 30 Mart 2014 de sandık önünüze gelince ne yapacağınızı biliyorsunuz." dedi.

Neşet Çevik'e Sevgi Seli

Saadet Partisi tarafından Başakşehir'den Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılan Neşet Çevik ise sinevizyon gösteriminin ardından büyük coşku ve sevgi seliyle sahneye çıktı. Konuşması sürekli gençlerin tezahuratlarla kesilen Neşet Çevik,"Kayaşehir’de ölüm virajında şimdiye kadar 5 can alındı. 5 eve ateş düştü. 31 Mart'ta göreve geldiğimizde ilk yapacağımız işler arasında ulaşım sorununu çözmek olacaktır" dedi. 

Başakşehir Belediye Başkanı Halkın Parasıyla Kendi Tanıtımını Yapıyor

Devlet işlerini yaparken devletin mumunu, şahsî işlerini yaparken ise şahsına ait mumu kullanan Hz. Ömer gibi olacağını ifade eden Neşet Çevik, Başakşehir Belediye Başkanının kendi ismini de basarak dağıttığı kahve fincanlarını sert bir şekilde eleştirerek, halkın parasıyla kendi tanıtımını yaptığını söyledi.

Başakşehir Belediyesi Sınıfta Kalmıştır

Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, “Başakşehir 2009 yılında Büyükçekmece’den, Küçükçekmece’den ve Esenler ilçemizden ayrılan ve on mahalleden oluşan yeni bir ilçemizdir. Ele alacağımız bu iki bölgemizin iki ana problemi bulunmaktadır. İlaveten orta bölgemizin bir problemi daha mevcuttur. Bu iki problemde de Başakşehir Belediyesi sınıfta kalmıştır. Problemi çözeceğine, çözmemiş bilakis uygulamaları ile problemi büyütmüştür. Mesela 1. Etaptan Kayaşehir’e giden Arterium’un önündeki yolu en az 30 metre bırakması gerekirken hatırı sayılır bir dostunun ricası üzerine yol üzerine inşaat izni vermek suretiyle ulaşımı felç etmiştir” dedi.

Yollar 6 Ayda İflas Etti

Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, “Kayaşehir de en az 500 bin kişinin yaşaması planlanırken daha altı ayda iflas eden bu yolları hangi mantıkla bu hale getirdiklerini bir ulaşım uzmanı olarak anlamakta zorlanıyorum. Aynı şekilde Altınşehir ’in trafik çilesi her gün daha da artmaktadır. Başakşehir ’in giriş ve çıkışları halkımızı bezdirmektedir. İlçemizin bir mahallesinden bir başka mahallesine para ödeyerek gidilmektedir. Ne yazık ki mevcut belediye başkanı bu sorunları görmemiş, duymamış ve ilgisiz kalmıştır” ifadelerini kullandı.  Çevik, “Başakşehir de özel araçları olmayan vatandaşlarımız bazı yerlere gitmek istediklerinde toplu ulaşım araçlarımız yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşamaktadırlar. Yine Bahçeşehir – Şahintepe – Şamlar Güvencintepe ve Altınşehir ’de oturanlar Kaymakamlık ve Belediye’ye gelmek istediklerinde iki araç kullanmak zorundadırlar. Başakşehir’de özel araçların yeraltına alınması zaruret haline gelmiştir. Çok katlı yollar kaçınılmazdır ve mahallelerimizi birbirine bağlayan havadan monoray sistemi mutlaka kurulacaktır” diyerek projelerini anlattı. 

Milli Görüş, Gençliği Buhrandan Kurtaracak

Başakşehirli Gençlerin "Bu nesil seninle gurur duyuyor", "Biz biz Fatih'lerin nesliyiz" sloganları ile sözleri sık sık kesilen Neşet Çevik, Başakşehir'de  2500 civarında madde bağımlısı gencin bulunduğunu iddia etti. Madde bağımlısı gençlerin madde parasını bulamadığı zaman evlere saldırarak hayatı Başakşehirlilere karanlık edeceğini ifade eden Neşet Çevik, "Milli Görüş Belediyeciliğiyle gençliği geçmişte olduğu gibi bugün biz kurtaracağız" dedi.

Millet 30 Mart'ta gereğini yapacak

Büyük bir ilginin olduğu programda konuşan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, " Neşet Çevik kardeşime Başakşehir'in Belediye Başkan Adayı demiyorum, Belediye Başkanı diyorum. Neşet kardeşime çıktığı bu yolda rabbimden muvaffakiyet diliyorum.  İnşallah zafer İstanbul'dan tüm yurdu saracak. İstanbul'un Milli Görüş'ten uzak kalması hem İstanbul için hem ülkemiz için hem de tüm İslam alemi için bir mahrumiyettir. Milli Görüş'ten uzak kalmak Türkiye için bir kayıptır. Bu kaybı gidermek milletimizin elindedir. İnşallah milletimiz 30 Mart'ta gereğini yapacak ve Milli Görüş belediyeciliğini yeniden ülkemizin Saadet'i adına hak ettiği yere getirecektir" dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35